Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

L296 ja drossel

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

L296 ja drossel

Tere.
    Plaan ehitada toiteplokk L296 (2 TK) regulaatorite peal.
    http://www.alltronics.com/download/L296.pdf
    Skeem on lehelt 18, pilt 42.
    Mul on olemas drossel , kus on 2 mähist (2x300uH) 1 südamiku peal.
    Tahaks ruumi kokkuhoiu mõttes kasutada, aga kardan, et 1 hakkab 2 segama.
    Ühe regulaatori max väljundpinge on 35V ja vool 4A, teisel 12V ja 1A.
    Mis targemad arvavad?

Ma arvan ka, et skeemid hakkavad üksteist segama.
    - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
    - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Kindlasti ei tööta. Kui ka mõlema kivi kellad sünkrosse panna, siis ikka reguleerimine ei tööta, sest mõlema kivi pulsside laiused on erinevad.

Comment

OK, tänud
        Kahtlus tekkis sellest, et eelmises elus oli kasutatud sama drosselit kahe L296 sabas, aga ilmselt olid seal väljundpinged ühesugused.
        Hetkel pole enam võimalik vana skeemi maha ka joonistada.

Comment

Minu arvates osutub ühe kivi väljundpinge teise omaga moduleerituks ja vastupidi. Ühe kivi tekitatud magnetvälja muutused mõjutavad ju südamikku ( ja ka teist mähist ehk siis pinget sellel => tagasiside pinget&#33 ning tulemusena muutub induktiivsus. Ma ei tea kui suures ulatuses see effekt mõjub aga võiks vähemalt oletada et mõjub.
          Tulemus - reguleerimine ei funksi enam.
          - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
          - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Working...
          X