ma sain ühe mootori millel on peal tähistus 3gd-4, et kas sellest tähistusest võib aru saada nii et selle mootori võimsus on 3W ja takistus on 4oomi (kas to 4 seal lõpus näitab takistust nagu kõllidel on?)?!?
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
mootori tähistus
Collapse
X
-
mootor näeb välja neljakandiline: 4 pooli ja nende ymber on rauast kest kust peaks tulema miinus klemm ja plussid peaksid tulema mähistest(st 4 pluss juhet tuleb välja)
kas see number 4 seal taga tähistab siis mingit ntx poolide arvu?Abiks kõigega! djmadys@hot.ee/bazzmazternoq@hot.ee
DeeJay Catass
Comment
-
täpselt seda ta on. see mootor on võetud vana rigonda nimelisest raadio plaadimängijast. mitu pööret ta võiks sekundis teha, ja soovitage, mida sellega teha annaks? ;DAbiks kõigega! djmadys@hot.ee/bazzmazternoq@hot.ee
DeeJay Catass
Comment
-
aga ehk on need mähised eri suurustega - nii nagu gramofonidel ikka on et saab kiirust muuta - siis et lylitab ymber teise mähise peale ja siis liigub kiiremini ??? on see nii ???
see on kõigest minu deooriaAbiks kõigega! djmadys@hot.ee/bazzmazternoq@hot.ee
DeeJay Catass
Comment
-
seal oli jah yhel yks konde ja takisti järel. aga kust poolt ma lugema peaksin hakkama ? - nad seal mõnusalt puntras ;DAbiks kõigega! djmadys@hot.ee/bazzmazternoq@hot.ee
DeeJay Catass
Comment
Comment