Ma vaatasin tevalos trykkiplaate ja ei saanud yldse aru millist valida, oleks vaja kahepoolset ja mis sobiks SMD komponentidele
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Segaduses trykiplaadi valikuda
Collapse
X
-
Nu ma kasutan seda laserprinteri varjanti ja raudkloriidiga
, a mõtlesin just vase paxsust, a ma ei saa sellest märgistusest seal aru et milline on kahepoolne ja milline mitteModelleerimises ja tootmises kehtivad:
1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.
Comment
-
Kui sa just mingit kõrgsageduslikku vidinat ei tee, pole plaadi valik üldse raske. Hinna järgi!
Erineva vasekihi paksusega plaadid on täiesti olemas, vaata kasvõi ELFAt.
Ilmselt sobib sulle üsna suvaline plaat kui ta vaid piisavalt paks on et mehhaaniline tugevus garanteeritud. Ainult getinaksist plaati ei tasu osta kuid ega seda vist kusagil müüdagi enam.- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Comment
-
Mulle olex tähtis pladi paksus, vaja oleks et see läheks 30 pin rami pesase mida kasutatu 286-486, seega paksus 1-1,5mm seal on mingi mikronite jura tevalos, ei ma aru saa kas plaadi paksus või vasekihi paksus, mm olex naq vasekihi jaox palju, kuid samas kõrval 100u ple minuarust yldse palju vasekihi jaox, ja asi sellest et ma tahan tellida, muidu ei küsiks kui poodi olex võimalus minnaModelleerimises ja tootmises kehtivad:
1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.
Comment
-
Originally posted by murphy@May 16 2005, 19:36
...asi sellest et ma tahan tellida, muidu ei küsiks kui poodi olex võimalus minna
http://www.tevalo.ee/foorum/index.php?showtopic=10992
RET-i poes ehk odavam ka... (?)Elektroonika töötab suitsu baasil.
Tähendab - igasse detaili on doseeritud täpne kogus suitsu.
Kui mõnest suits välja lasta, siis värk enam ei käi.
Comment
-
Uh, pole mõtet asja nõnda keeruliseks ajada
1,5 mm klaastekstoliit vastavalt vajadusele
kas 1 või 2 poolne. 1,5 mm läheb väga hästi
slottidesse ja sellistesse pistikutesse kuhu
plaat sisse läheb.
Kui ei ole just exstra vaja võiks hoiduda
getinaksist(hea puurida aga kehva joota)
ja ftoroplast plaadist(kõrgsagedusele)
Comment
Comment