Kas tallinnas oleks mõnda kohta kuhu saaks mingiks ajaks tööle minna nii et ommik lähed millalgi ja õhtul tagasi... raha naca vähe ja tahaks midagi teha... kõige parem oleks midagi meie ajaga seotud vms. mingeid koonduslaagreid kah ei tahaks nagu eriti...
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
suveks tööle
Collapse
X
-
Saada andmed madis@volta.ee, suveks võib leida küll midagi.
Palganumbrite suhtes peavada sul siiski reaalsed ootused olema.
-
Noortega on see paha asi et ei tohi igat tööd teha - elektriohutused jne jne jne
Teine probleem on tihti töössesuhtumises - päike paistab ja tahaks ruttu mere äärde minna. Samuti on ootused ja reaalsus alati karjuvas vastuolus.
Kolmas asi on see et alati seondub sellega kulusid, mida reeglina töötaja suvega tagasi ei teeni.
Sellest hoolimata võtan kellegi, kui vajadus ja võimalus tekib.
Comment
-
Kuna potensiaalseid tööpakkujaid on siin mitu, siis postitaks kohe foorumisse oma jutu.
Vanust mul 18, läbitud gümnaasium ja ajateenistus. Sügisel TTÜ'sse elektroonikat õppima. Seal mul koht juba kinni.
Tahaks suveks ja kui kooli ja töö graafikud lubavad, äkki ka edaspidiseks, enda jaoks huvitavat tööd.
Elektroonikaga jännanud vahelduva eduga vast pea 10 aastat. Kõige rohkem 10 aastane olin kui panin detektorvastuvõtja ja raamatust võetud helivõimendi kokku ja trükiplaadile. Praegu olen tegelenud 2313 AVRga, progenud seda assembleris ja C's. Nagu sagedasem foorumikülastaja märganud on, praegu pooleli sagedusloenduri ehitamine ja seda tahaks kasutada raadiotehnikas, mida ma ka mõnest otsast uurinud veidi olen.
Veel olen veidi oma lõbuks ja veidi vähem ka töö tarvis progenud C, Java(J2ME), C#, PHP.
Kontakt:
mail: ronn[no-spam]hot.ee
msn: emz0r[no-spam]msn.com
Comment
-
Tere!
Kas keegi äkki pakuks suveks 15 aastasele poisile Pärnusse suveks tööd? Väike töökogemus on elektroonika firmas Paitec juba olemas (ja eks ma kodus kah natuke nokitsenud olen) Kellel on väike tööots pakkuda võiksid ühendust võtta kas privas, e-mailile silverreinart@hotmail.com või telefoni numbril 55583990
Silver
Comment
Comment