Kuidas oleks võimalik oma jootekolb kiiresti maha jahutada? Vaja oleks teda transportida ja ei viitsi pool tundi oodata alati (ja pole ka võimalik). Kas nii ei või, et pistan vette ja hoian seal kuni ää jahtub (enne muidugi stepslist välja)
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
õige jootejaama leidmine
Collapse
X
-
Eee..mõtleme veel natuke. Selge, et kolvi mähisele ei tasu vett lasta. Otsik on minu arvates natuke teine lugu. Kui sellega piirduda, VÕIKS kõik korras olla. Igatahes olen ise ka niiviisi vanu vene kolbe jahutanud. Moodsamal ajal ei ole vajadust olnud.- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Comment
-
kunagi vene kolbe olen ise ka olude sunnil mõni kord vees või lumes jahutanud ja ei juhtunud nendega midagi. Loomulikult ainult kolvi otsa; elekter kardab vett ja mähist ei ole mõtet hilisema elektri huvides niiskeks teha.
Tänapäeva kolviotste kohta muidugi ei oska kommenteerida; need lagunevad päris kiiresti isegi õigel kasutamisel
digital @ siiani vaskots ja tükk liivapaberit läheduses kui liiga lohku kulub.
Comment
Comment