Tuli idee et kul pase põhimõtteliselt prindib trumlile ja pressib selle siis trykkplaadile et kas siis polex võimalik ymber ehitada mingi vanem laserprinter ja lasta tal trykkplaadile kohe printida. Kas olex selline asi võimalik või on liiga lolli idee?
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Otse printimine trykkplaadile
Collapse
X
-
Ise kah samas suunas mõelnud. Kuna trükkplaate suht vähe vaja ja aega ka vähe, pole mõttest kaugemale jõudnud. Ajan esialgu paberi ja triikrauaga läbi.
Aga proovi ära, ei tohiks põhimõtteliselt võimatu olla.
Anna teada ka, kuidas edeneb.Iga loll oskab foorumi otsingut kasutada.
Mina ei oska,sest mina ei ole loll.
-
Mhm.
Minuteada laserprinteri tööpõhimõte ei seisne selles, et tahm sinna paberile pressitakse vaid see tehakse ioniseerimise teel ultraviolett kiirgusega, ja siis hiljem lihtsalt see paberile jäänud tahm kuumutamise teel söövitub paberile.
Sai vist segane jutt aga peaks minu teada asi nii toimima("kui kirvega teha") või mis?PIC16F877A
Comment
-
jah ma mõtlesin ka a siiski ioniseeritaxse trummel ja pressitaxse kuumalt paberile, ja siis ma hakkan otsima vanat laserit, kellegil odavalt myya ple veModelleerimises ja tootmises kehtivad:
1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.
Comment
-
Ei pressita tõesti. Trummel on laetud umbes -600V pingega. Laseri või LEDidega joonistatakse pilt - valgustatud kohas pinge trumlil langeb. Edasi lastakse veidi madalama pinge all olevat tahma kardinana trumlile langeda. Tahma hoitakse kassetis minu teada magneti jõul (metallosakesed ju!. Saadud pilt on kergelt ära puhutav. Nüüd lastakse paber ahju kuumade rullide vahelt läbi ja tahma plastosakesed sulavad paberi külge.
Tahm ise on seega metallipudin mustast plastist kapslis.- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Comment
-
Originally posted by murphy@May 28 2005, 15:07
yhesõnaga saab selle kohta lugeda siit
Minu arvates ümbertegemiseks liiga keeruline.
Tindipritsist ei oleks sirge plaadi läbilaskmine mingi probleem, aga laserist...?
Aga mis ise arvad?Iga loll oskab foorumi otsingut kasutada.
Mina ei oska,sest mina ei ole loll.
Comment
-
tindikaga ei saa kuna tint lahustub veel ära pärast, yritanud seda teha yhe matrixsiga ja kopeerpaber peal, a ei saanud soovitud tulemust. laseriga võib raskusi olla aga selleest kui korda saab on trykplaatide valmistamine imelihtne, võib juba massi toota. samas tean isikuid kes on printinud laseriga otse trykkplaadile a see selline painduv ja hästi õhuke. kuigi samas kui keegi annax hea idee kuidas teha pean CNC masinale et see lakki plaadile kannax saaxsid seda kasutada.Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.
Comment
-
Yx hea idee, kas keegi on katsetanud printimist alumiiniumfooliumile laseriga, kui see toimib siis triikrauaga trykkplaadile ja lahusesse, alumiinium reageerib kiirelt ära, ja kui lahust ei viitsita raisata siis soolhape ajab ka asja ära, peaks toimimaModelleerimises ja tootmises kehtivad:
Comment
Comment