Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

hull küssa

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

hull küssa

kas on võimalik ümber teha tööstusvoolul töötavat mootorit. tava voolul töötavaks.

Ma natuke loll, äkki seletad lahti mis asi on "tööstus vool" ja mis asi "tava vool"?

Kui mõtlesid kolmefaasilist mootorit kodus käima panna , siis võin öelda et ei saa. Saab muidugi juhul kui tood endale kolmefaasilise toiteliini tuppa.
    ...

Comment

Saab küll, 2 klemmi otse seina ja kolmas läbi konde. Ja tähe asemel kolmnurka. Pole küll kõige parem, aga ringi hakkab käima.
      Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

Originally posted by contramortem@Jun 13 2005, 18:02
        Ma natuke loll, äkki seletad lahti mis asi on "tööstus vool" ja mis asi "tava vool"?

Kui mõtlesid kolmefaasilist mootorit kodus käima panna , siis võin öelda et ei saa. Saab muidugi juhul kui tood endale kolmefaasilise toiteliini tuppa.
        tööstusvool on 380V ja tavavool ehk siis valgustus vool on 220V

Comment

Originally posted by contramortem@Jun 13 2005, 18:02

irw irw!

Comment

Kui veab siis lase 220 v sisse ja lükkad käega hoogu juurde.Vb natuke aega vuriseb isegiu ringi :lol:
            muusika on kuulamiseks

Comment

See kondega variant töötab ehk väikese võimsusega mootorite puhul(alla 0,5kW).
              The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
              Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
              Projektide pildid
              Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
              http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm

Comment

võib ka kasutada 1-faasilise toitega sagedusmuundurit
                http://www.utu.ee/?CatID=14

Comment

põhimõtleliselt on tegemist kaevu pumbaga.

Comment

Ära kaevupumbaga proovi -- põleb ära. Pumba lülitab välja hüdrofoor siis kui veesurve paagis on jõudnud seatud väärtuseni. Kondekatega mootori lülitusega jäi mootori võimsuseks max. 0,6*nimivõimsust. Seega ei pruugi surve paagis etteantud väärtuseni tõusta ning pump jääb pidevalt tööle. Kuna vesi pumbast läbi ei jookse puudub pumbal jahutus.

Comment

Mingi väikese käia saad ehitada, kasutades kondekat. Pump ei tule kõne alla.
                      Mootori võimsus max 0,5 kW.

Comment

Working...
                      X