Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Mis on mängukarul kõhus...

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Mis on mängukarul kõhus...

..ehk lühiülevaade tänasest elektroonilistest mänguasjast.
    [eellugu]
    Kuna lapsele meeldis väga mu Casio klahpilli klimberdada ja lõhkuda, hakkas sellest kahju.
    Juku mänguasjapoest leidsin siis alternatiivi. "Lasteklaverid" 40 krooni tükk. Kuna 40 krooni on 100 korda väiksem raha, kui uus korralik pill, siis sai ostetud. Ilmaasjata.

Koju jõudnud ,patareid sisse pannud lootsin heliredelit välja mängida - iga klahvi vajutades tuleb erineva (mitte kromaatilise ) kõrgusega kägin. Samuti õnnestus mul üks nupp katki teha ja otsustasin, et lapsele seda ei anna.
    [/eellugu]

Kokkupanduna näeb see "seebikarp" välja selline
    Ilus, okei. Kruvikeeraja kätte ja lammutama.
    Avanes selline pilt
    ja selline pilt

:P :P
    Järeldused tehke ise.
    Midagi lihtsat seest ootasin aga , et asi niimodi tehtud, seda küll poleks uskunud.
    Igatahes olgu see foorumi lugejatele hoiatuseks.

Muide, küsimus suurele ringile. Kas poes müüdavad puldiautod ja muu säärane kraam on kah "samas stiilis ehitatud". ???

Martin@omal ajal lõhkus "Pillet", mis oli väga korralikult tehtud.
    Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

pane talle kohe uuesti kaan peale-väljastpoolt on ta tükk maad ilusam.

Comment

meid in tsaina... no comment
      Transistor - Seadeldis, mis kaitseb sulavkaitset läbipõlemise eest.
      Ostan Goldstar MODEL 760 Ressiiveri. Ükskõik, mis seisus.

Comment

Jah, kogu odav Hiina "elektroonika" näeb seestpoolt siuke välja.

Ideed on neil kohati päris head, aga teostus jätab pehmelt öeldes soovida.
        Iga loll oskab foorumi otsingut kasutada.
        Mina ei oska,sest mina ei ole loll.

Comment

Mis seal häält tegi?
          Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

To spetsialist !

Hea küsimus, kindlasti on seal sees patarei ja mõningad räni kristalli killukesed, mis porgandi häält teevad.

Comment

To: kreeklane
              Asi kokku kruvitud ja lapse kätte tagasi antud. Enne seda sai üks 100 oomine takisti valjuhääldile vahele joodetud. Kisas kuradima kõvasti. Valjuka peal 8 oomi ja 0.25W :P

TO: Elukaz

Valjuhääldit pildil kahjuks pole need kaks sinist juhet vasakul lähevad PC speakeri taolisesse moodustisse .
              Ahjaa, muide : asja mark (tagakaanel) on QCPASSED (ma ei unustanud Capslocki sisse).
              Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

humax, martinj sai vähe paremini mu küsimusest aru.

martinj, puldiautod on täitsa söödavad, kui need otse edasi-pöördes tagasi välja jätta.
                Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

Kle see ju mingi uuemat sorti rippmontaazhi ja PC hübriid post-apokalüptilis paramasturbaarne illusioon....
                  Ps. Pille oli eeskujilik, Laura pisut lohakam, aga see.....
                  The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
                  Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
                  Projektide pildid
                  Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
                  http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm

Comment

Originally posted by Cheopps@Jun 14 2005, 23:26
                    Kle see ju mingi uuemat sorti rippmontaazhi ja PC hübriid post-apokalüptilis paramasturbaarne illusioon....
                    Njah, nii väikse raha eest saabki sihukse repunseeritud värgi et imestamist lausa mitmesaja eest...
                    Elektroonika töötab suitsu baasil.
                    Tähendab - igasse detaili on doseeritud täpne kogus suitsu.
                    Kui mõnest suits välja lasta, siis värk enam ei käi.

Comment

mis siin ikka imestada kui DVD antakse poes kätte 600-ga,MP3 mängiv cd pleier 300-ga
                      palju siis sinna mänguasja sisse seda kvaliteeti jätkub
                      "Directly or indirectly, all issues related to sound should be decided by the ear as an organ of hearing: conclusions that are given by the ear is no longer necessary to challenge. Lord Rayleigh (John William Strutt)

Comment

No aga ega sa ju "Lasteklaverit" ei ostnud vaid ostsid 40 kroonist hinda.

Comment

Proovige ise toota nii odavaid lasteklavereid. Huvitav mis selle asja tehasehind veel olla võiks (5,10, 20eeq) siin on ju veel mitu vahendajat vahel kes kõik soovivad kasumit teenida, pluss veel logistika jne. Isegi tuleb mõnikord sissetulekut silmas pidades veidi lahendusi "optimeerida". Pealegi on ju mänguasjadega niimoodi, et need ei peagi ju kestma üle paari aasta.

Comment

Ma ei saa aru kuidas 40 krooniga üldse midagi teha on võimalik. Odav lüliti maksab 1 krooni juba ja korpus kah midagi...

Hiina orjatöötehases põllunaised klopsisid mikromumpalga eest.

Comment

Noh samas näiteks PIC16C628 saab kätte juba 16 eeq eest (tuleb tellida "veidi" suurem kogus).

Comment

Working...
                              X