Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

1.6kW inverter

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Ei tea.

Üks võimalik lahendus on kasutada akutoitel tööriistu. Lihtsam ja lollikindlam.

Inverter on ikkagi hädaabinõu, tuttav kasutab seda paadis ja kirub kogu aeg...
    If you think education is expensive, try ignorance.

Comment

tevalos on müügil suht lai valik muundureid. olemas on seal isegi 1,5kW mudel. http://www.tevalo.ee/cgi-bin/web_store.cgi...#!69-716-83
      eeldatatvasti kannatavad need elukad hetkeliselt tiba rohkemgi. nagu näed, siis ei maksa see asi nii palju, et tasuks hullu jeblamist. kui pakuti välja sulle min 6k eelarve ja sinna paned veel töö ka lisaks, ei ole asjal suurt mõtet. poevidinal saad ka garantii ja kindluse, et ta sul mingi aja töötab ja suure tõenäosusega saab ka lubatud võimsuse kätte. ise tehes mässad asjaga ilge aja ja siis on vaja see saada universaalseks ja ka korralikult ära kaitsta.
      vaata ka seadmete tühijooksu, palju su gene välja annab, kui suurelt ta üldse katab seadme tühijooksu. ma saaks aru ettevõtmisest, kui sul oleks 12V võimas elektrigene ja pirakas aku juba olemas ja tahaks siis nendele rakendust. mul on vb üks ligi 100A(12V) bensugene saadaval, aga mina ei plaani sellise asja ehitust, kuigi mul oleks ka sellist seadet vaja
      osta kuskilt kasutatud elektrigenekas ja saad suurema võimsuse ja ka lihtsama kaasavedamise sama raha eest
      Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Working...
      X