Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

mitu w (amprit) kannatab cat 5 võrgukaabel?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

mitu w (amprit) kannatab cat 5 võrgukaabel?

nagu pealkirjas mainitud, tahaks teada, palju kannataks, kui 2 soont panna paralleeli.

EDIT: kas 20w 220v peal kannataks? [hädapärast ja ajutiselt]

muidugi!! 20W @ 220V teeb ~0.1A ja kahe soone puhul 0.05A juhtme kohta. juhe ei lähe soojaks ka mitte!
    Mis kulub helitehnika juures kõige rohkem?
    * Toitelüüdid
    * Kõlari kummilõdvik
    * Elekter
    * Kõrvad
    * Naabri närvid

Comment

teised sooned ei ole võrgu jaoks. strobo juhtimiseks on teised otsad, ja tillukese mootori jaoks on 20w otsad.

Comment

Minu teada on tegemist nõrkvoolukaabliga, millest 75V kõrgemat pinget ei või läbi lasta.
        Parandage keegi kui eksin.
        Marek

Comment

kui läbilööki ei tule pole hullu, arvestades et isoleer on palju paksem kui 0,1mm, siis kahe juhtme vahele jääb minimaalselt 0,2mm ja et sellega tekiks läbilöök on vaja pinget > 600V DC
          Mis kulub helitehnika juures kõige rohkem?
          * Toitelüüdid
          * Kõlari kummilõdvik
          * Elekter
          * Kõrvad
          * Naabri närvid

Comment

võrgupinge tippväärtus on 350V ja transiendid kargavad päris taevasse, üle kilovoldi.
            Siiski CAT5 peaks kestma, kuna ega sealgi normaaltöös midagi hõisata pole, potensiaalide vahe võib päris suur olla.

Comment

mitte et ma seda ise üritaks, kuid ma olen näinud, kuidas ehitajad cat5 kaabli taha 100W pirni riputasid... põles küll ja ei juhtunud midagi. tõenäoliselt pandi traate paralleeli aga mine sa tea.
              Muidugi ega cat5 kaablid ka kõik sarnased ei ole. Mõnel isendil on ikka märgatavalt õhem isolatsioon kui teistel ja STP (varjestatud) kaablitel jällegi jämedam.

Comment

Working...
              X