Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

LCD HD4470 Kiviga

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

See, et mustad kastid ees, tähendab vaid seda, et pinge peal, mitte enamat! Tuksis LCD näitab sama pilti (oleneb muidugi, kui tuksis
    Kui sul oli alguses toide 1 pidi ja siis panid 2. pidi, võib suure tõenäosusega selle LCD /dev/null/ saata ( Muidugi, kaotada pole midagi, katseta edasi. Ehk siiski...
    Skeemid LCD ühendamiseks LPT porti töötavad , kui toide on õiget pidi peal ja kui see konkreetne LCD tunneb standartseid käske. Toitejalgade asetusest see küll ei sõltu. Kohe kindlasti mitte!
    - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
    - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Kui panen ainult pinge peale, siis ei näita midagi. Mul on selline käsitsi juhtimise device nagu Zone.ee/Eggyweb is näha ka saab. Sellega saa praegu ainult pildi ette.

Comment

Mul endal oli ka samasugune hd44780a00 1x24. Mul ka alguses ei töötanud, aga asi oli selles, et data juhtmed olid valesti ühendatud. Vist oli 1 8-ga ja 8 1-ga ühendatud. Progesin softigi selle juhtimiseks. Alles peale kahte päeva uurimist jõudsin selgusele, milles viga.

Comment

Working...
        X