Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

COM pordi pinouts

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

COM pordi pinouts

Keegi oskab öelda millistest klemmidest COMis saab välja võluda +5V ja GND???
    Sõida,mees,aga ära mölise!

5 kontakt on ground
    4 ja 7 tuleb läbi dioodide ühendada (anoodid arvuti poole=ja siis stabilisaator vahele....
    .....ja on mingit softi vaja , mis nendele otstele pinget tekitaks
    Osades skeemides on pandud lihtsalt stabilitron maa ja kas 4 või 7 klemmi vahele (isegi ilma takistita)
    Ja peab arvestama, et niimodi tegutsedes on maksimaalne vool kuskil 10mA kandis. Pordil endal voolupiirang...
    Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Nii saab tõesti. Aga suurema voolu saab PS/2 pordist, kui juhtub vaba olema. Pinge täpselt 5V.
      - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
      - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Paraku tal need täis :'(
        transistor[ätt]starline[punkt]ee

Comment

krt ja just sai ära lõhutud see ps2 üleminek comile...krt ma ütlen.....
          A mis pinidest muidu sealt ps2 +5 ja gnd tuleb?Ja kas PS2 toidab pisikese eelvõimu ära http://www.uoguelph.ca/~antoon/circ/amp1.htm????

Comment

krt ja just sai ära lõhutud see ps2 üleminek comile...krt ma ütlen.....
            A mis pinidest muidu sealt ps2 +5 ja gnd tuleb?Ja kas PS2 toidab pisikese eelvõimu ära http://www.uoguelph.ca/~antoon/circ/amp1.htm????
            selle asja toidab ära küll, iseasi,kuidas niimodi toites jääb võimu signaalmüra suhe
            Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

PS/2

Comment

tänud Miku!

Comment

Working...
                X