Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

millega tegu?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

millega tegu?

Kas keegi oskaks öelda, mis plaatidega on tegu. Peaksid olema Radiotehnika toodetest pärit.

esimene tundub olevad heli,tämbri vm sellise kontrollimiseks(ei tea täpset nime)
    teisest aru ei saa, ehk teeksid pildi ka külje pealt, et näha mis transsidega tegu on
    tel 53729764

Comment

Transsideks radikal KT815 KT815, plaadil siis sildalaldi veel ning pulsatsiooni silumiseks lüüdid ehk siis nagu võimenditel.

Comment

Esimene peaks vist nagu olema Radiotehnika MR-5201 Stereo tämbriblokk jah.[minu omal vähemalt oli suht sarnane]

Comment

aga kas kusagil selle skeemi ka leiab, et tahaks teada, mis on mis pistikupesas

Comment

RRR U-101 on samasugune tämbriplokk.Teine on kahepolaarse toite stabilisaator.http://lutin.narod.ru/otech/usil/ampli.htm
            Sel lehel skeemid.
            The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
            Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
            Projektide pildid
            Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
            http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm

Comment

Mul kodus peaksid skeemid olemas olema küll, aga neid saaks alles järgmisel nädala algul. Samas netis peaks ka neid olema. Vaata neid vene lehti. Polaarsust toite kohta öelda ei mäleta, aga ülejäänud otsad olid minu versioonil .nii
              Valetpidi toitega lasin päris mitu korda selle kivi seal plaadil läbi . Lõpuks panin kaitse dioodi vahele.

Comment

aitäh kasutaja Eggy
                Aga oskad keegi täpsemalt öelda, kas 30V siis õige pinge?
                Ja u-101 skeemi järgi küll teised elementide numbrid ja rohkem komponente kõvasti. Ju võibolla oli see mingis teises võimendis kasutusel, mida kasutaja Eggy pakkus.

Comment

Skeemid: Leh1 ja leht2

Comment

Working...
                  X