Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

13Hz heli

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

13Hz heli

Vaja olex siinuselist 13Hz-ist heli tekitada... kust mingit skeemi saada? Otsisin netist, aga ei leidnud nagu midagi
    Ja kust saada selliseid valjukaid (või mingid pieso elemendid pidid olema, mis madalamat sagedust mängixid).
    Tavalised võimud ei taha kah vist nii madalat läbi lasta, või on võimalik mingite tavaliste kõllide ja võimuga seda 13Hz kuidagi lasta?
    13Hz just sellepärast, et see pidavat inimestes mingit meeletut paanikat ja hirmu tekitama Tahax asja katsetada, kas nii lihtsalt ongi võimalik siis...

Oled liiga õnnelik, et tahad end paanikasse ajada.Tegelt hää mõte.Kui valmis saad anna teada mis tulemuseks said.No ma ei tea kas see vastab tõele, aga ma olen kuulnud, et kunagi lasti õudusfilmidega kaasa seda sagedust, et hirmu tekitada.Hiljem muidugi keelati ära.Tol ajal vaevalt kodukina kellegil koos woofriga oli ;D
    muusika on kuulamiseks

Comment

Vanasti peeti selleks 7 Hz ja juhuslikult oli seda Prantsusmaal tekitanud ventilaator, mis resoneerus juhuslikult sel sagedusel. Aga milleks sulle seda ikka nii väga vaja on? Loobu sellest mõttest.

Comment

sellise sagedusega heli saab suurepäraselt arvutiga tekitada (proge Cool Edit) ja tuleb pea suvalisest helkaardist läbi kaa. Sama kõlaritega. Bassi omad peaks ju mängima, iseasi kui hästi. Tegelt oleneb mille jaoks Sul vaja on. Tegelt ei soovita võimsa infraheliga mängida, võivad olla halvad tagajärjed ilma, et isegi aru saad
        Otsi guuglist märksõna "brainwave"
        Okei,riistvaralisest lahendusest kaa. Generaatori saad opaka peal valmis teha, kus on Wieni sild. selle elemendid vaja vastavale sagedusele arvutada. Otsi netist.
        Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Ahjaa, et see infraheli ka võimudest läbi läheks on vaja seal eemaldada filtrid, mis lõikavad ära 30hZ st madalamaid sagedusi
          Ja vist kasutatakse infraheli ka reklaamides mõjutamiseks...
          Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

13 Hz on tajutav, mitte kuuldav heli. 7Hz seda enam.
            On juttu olnud jah alateadvuse mõjutamisest infraheliga moduleeritud (ultra)heliga. Ei soovita uisa eksperimenteerida.

Comment

Kas ma olen füüsika tunnis valesti aru saanud, aga infraheli võnkumine võib näiteks südamega resonantsi sattuda? Igatahes äärmiselt ebatervislik. :-/

Comment

Südame sagedus on nii 1Hz ümber aga ega sellega jamada ei tasu. Olen kuulnud et elevandid suhtlevad mingi 14 Hz juures
                Elekter on niisugune asi mida ei näe, aga tunned - ja kui tunned siis enam ei näe

Comment

Olen kuskilt kuulnud,et aju taktsagedus on 7Hz. Võin numbriga eksida, aga sinnakanti ta on ;D

Comment

Olgu mis sagedus ta ka pole, aga see tuleks diskol peale panna kui pidu läbi saab ja rahvas ei taha koju minna.
                    muusika on kuulamiseks

Comment

NCH tone generatoriga saab ka siinust
                      Paned plaadile ja lased nii palju kui tahad, ei tea kas on mõtet skeemi tegema hakata

kui sellest rääkida, et kas võimust läbi tuleb, siis peaks tulema küll, minul on subbakal kõik madalad sagedused näha

ja see sagedus pidavat rohkem ebameeldivust tekitama, kui hirmu
                      KES SOOVIB, SEE PROOVIB

t-linespeakers.org

Comment

Proovisin siis asja ära. NCH tone generaatoriga. Ei ehitanud midagi vahele.
                        Ei saanud küll aru, et midagi halb hakkaks või miskit sellist. Võibolla 13-14 Hz juures oli midagi, aga see võis olla ka psüholoogiline. Muigu mängis bassikas 7 ja 14Hz ilusti välja(S-90 oma), bassi keerasin võimust veel peale ka.

Comment

kui see midagi inimesele teeb miks seda siis kusagil ei kasutata?(s6jad jne.:P)

Comment

kui see midagi inimesele teeb miks seda siis kusagil ei kasutata?(s6jad jne.:P)
                            Sõjanduses kasutamine ei ole ökonoomne. On vaja väga suuri liikuvaid võimsusi, millega siis vastase armeed 'taga ajada' ja samas omasid säästa (madalsageduse suunamine). Sellega võib üritada vaenlast punkrist välja 'meelitada', aga lihtsam on ju 'murukülviga' maa tasaseks teha.
                            Samas on juba tehnoloogiaid, mis löövad teatud ajaks rivist välja kõik, kes 'liiguvad, karjuvad ja vastu hakkavad', põhjustades purustusi vähesel määral.

Comment

Inimese rinnakord pidavat 6-7Hz võnkuma ja siis vastavalt sama sageduse heliga on võimalik inimene ära tappa. Nii mulle TTÜ füssa kursustel räägiti.
                              See 13Hz on ikke puht uudishimust. Ma millegipärast ei usu, et see nii lihtsalt käib.. aga targad inimesed räägivad :S

Comment

Working...
                              X