Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

13Hz heli

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Ja elektromagnetpommid, mis teatud piirkonnas kogu elektroonika rivist välja löövad.

Comment

tahax ka 13hz heli tekitada
      kui juba midagi teha siis juba teha korralikult mitte midagi kiirelt kokku klopsida ja pärast mitte tulemusega rahul olla !!!

Comment

Brainwave generaator töötab sageduste vahe peale.St.et ühte kõrva tuleb näitex 300Hz ja teise 307Hz.Aju pidada ise nii tark olema,et filtreerib vahesageduse välja.Seda kasutataxe ergutamisex,peavalu vastu,rahustamisex,transsi jõudmisex.Üks soomlane seda programmi ikka kirjutab ja täiendab.Ütlen kohe ära,et mina mingit efekti märganud pole Pole küll eriti pidevalt proovinud ka.
        Aga kuna huvilisi näixe olevat,siis lükkan selle täna-homme datanetti.Mul pole küll kõige viimane versioon,aga selle eest...Keda huvitab,sellele on katsetamist päris palju.Annan siis teada,kui üleval.
        Iga loll oskab foorumi otsingut kasutada.
        Mina ei oska,sest mina ei ole loll.

Comment

jaa ei tea ma olen ka kunagi seda proovind aga ei saand küll midagi aru
          kui juba midagi teha siis juba teha korralikult mitte midagi kiirelt kokku klopsida ja pärast mitte tulemusega rahul olla !!!

Comment

Keda siis huvitabatanetis BrainWave Generator.rar
            Tegelt siit saab kah:http://www.hot.ee/mogo/BrainWave%20Generator.rar

Comment

See 7 hertsi peaks ikka aju tegevust kuidagi mõjutama.
              Kuklas olev siinussõlm vist teeb sedasama sagedust btx kui inimene magab.

Kunagi sai ka ttu laboris proovitud EEG aparaadiga (sada juhet peas) seda (7 hertsi tehti stroboga) ja mõnel inimesel oli näha, et mingi aju osa hakkab seda signaali järgima (minul muidugi ei  mõjunud midagi). Südames on ka muidu 1 siinusõlm millele errori korral väikest kV laksu antakse, aga see vist käib aeglasemalt kuigi ei tea ka kindlalt.

See on ka kahtlane, et rinnakorv 6-7 liigub - ma ikka mõtlen, et inimene hingab vast alla hertsi tugevalt.

Comment

Tegelt on kõik need sagedused ajus kogu aeg olemas.Oluline on ainult see,milline neist domineerib.Seda näitab see eelpoolmainitud EEG(ElektoEntsefaloGramm).Ärkvelolekus on domineeriv sagedus mõniteist-kuni paarkümmend hertsi.Seda nimetataxe beeta-sagedusex.Une ajal domineerib alla kümne hertsi(kokkuleppeliselt alfa-sagedus.Alla mingi 5 hertsi on juba väga sügav uni,või parematel tegijatel väga sügav transs.
                Võlusõna "brainwave" kombineerituna "google"ga annab päris kõvasti teema kohta teavet.
                Mix esimestel kordadel midagi "tunda ei ole",peax olema sellest,et inimene ei lase ajul vabalt "ära minna",vaid ootab pingsalt,"mis nüüd juhtub???"
                Iga asi tahab harjumist ja harjutamist.Võrdluseks:kui kaua peab kõndima õppima...
                Proovi generaatorit näitex iga päev mingil ühel kellaajal,ja tulemused ei lasegi ehk nii kaua oodata.(või kutsutaxe auto järgi) ;D

Comment

Aga kui lasta seda kellelegi, kes ei oska oodata, et mis nüüd juhtub.
                  Seda tavalise kõlariga ikka vist ei saavuta?

Comment

Kusjuures räägivad,et saavutab.Näitex kinos või kontserdisaalis.
                    Aga mõlemasse kõrva peab ikka erinev signaal jõudma.Muide,kust Sa tead,et näitex TV seda meetodit ei kasuta?Reklaamides?Tv-pildi sisse annab ka igasugu peidetud infot toppida,mida silm ei märka,aga alateadvusele mõjub.
                    Kes tahab ise mixida,siis mingi brainwave generaator on ka CoolEdit Pro`le sisse ehitatud.Ei tea täpsemalt,sest pole ise proovinud.

Comment

Tõmbasin ka selle brainwave generatori aga ma küll aru ei saa et see midagi teeks...Võibolla natuke imelik tunne on küll peas:P igatahes kahtlane värk...

Comment

Aga kas see ohtlik ei ole nii teise ajuga mässata?

Comment

No viinajoomine on igatahes ohtlikum.Laias laastus mässavad kõik kõigi ajudega.Kõige jõhkramad on muidugi reklaamitootjad.Kõik väliste meelelundite kaudu vastu võetavad signaalid tekitavad ajus mingeid võnkeid.Kas soovitud,või soovimatus suunas.Mingi välise ärrituse mõju on ikkagi seda suurem ja püsivam,mida kauem seesinane ärritus kestab,või mida intensiivsem see on.Nii et proovi aga,vaevalt,et keegi hullux lähebHullux saab inimest ajada palju lihtsamalt. Brainwave generatorit ei soovitata ainult langetõbistele.

Comment

Working...
                          X