Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Valvesignalisatsioon garaaži

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    #16
    tavaandurid ei kõlba reeglina seepärast õues kasutamiseks, et nad kardavad kondentsi, mis külma ja sooja vaheldumisega tekib. garaažis ei tohiks see suur probleem olla, sest seal ei ole temperatuuri kõikumine nii kiire.

    bravo2 on ülitundlik ja kardab nt ukse vahelt tulevat tuuleõhku. seepärast pakkusin RX-i. praegu on rohkem levinud EX, aga see on suht ebakindel asi.

    kuidas on siiani lukud lahti murtud? kui on lõhutud lukud ja keeled on terved, siis arvan, et kõige paremad on lukuandurid: pm on lüliti luku keele otsa juures ja kui keel ei ole enam vastu lukku, siis saadab signaali. kindluse mõttes peaks panema sellise kahele lukule jadamisi, et siis lukkude lõhkumise järjekord ei muudaks teate saatmisel suurt aega
    Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

    Comment


      #17
      reuter:Tänks! Lukkude keelte andurite ideel on jumet, kui andurid paigaldada jadamisi kõikide lukkude keelte taha, nagu Sa räägid. Esimese luku lahtikoukimisel katkeb ahel, käivitub häiresüsteem ja aeg, mis kulub ülejäänud lukkude avamiseks, on juba minu oma. Tõenäoliselt ca 5-10 minutit, mida polegi nii vähe.
      Siiski.
      Pättidele jääb (esialgu) veel üks võimalus - teoreetiline, muidugi.
      Et kõik lukud lõigatakse lihtsalt rellakaga välja või lõigatakse ukse sisse poolemeetrine auk.

      Suured tänud veelkord Sulle. Nüüd arendan teemat juba iseseisvalt.

      Comment


        #18
        http://www.cellular-cables.com/docs/...00_v14_est.pdf,

        leiad info valvekeskuse, Nokia 5110 mobiili juhtseadme kohta, hind 99$+18%. Annab märku viiele telefonile, saadab SMS kuni 8 valvetsooni kohta, ka 220 kadumisest. Töökindel. Ise paigaldasin, olen rahul.

        Comment


          #19
          GSM roboti soovitan osta BK Eestist SATELi GSM4. SIM kaart ja GSM sisse ehitatud. Väga tore asjake võreldes nende kasutatud moblade baasil asjadega. Sellele saab andurid muidugi ka otse külge ühendada aga siis on ka enda sisenemisel häire. Seega tundub loogiline ikka mingi DSC või Paradoxi väike keskus ka panna. Andurid juba siis vastavalt vajadusele.

          Comment


            #20
            ma ei tea su ukse ehitust. kui sul pole iga luku keele jaoks eraldi kasti tehtud, siis ju kukub läbi lõigatud keele ots maha ja ahel katkestatakse. augu ja keelte läbi lõikamisele reageerib ilmselt ka tavaline infrapuna andur, sest teatavasti läheb metall lõigates soojaks ja seda mitte eriti aeglaselt. samas viskab nt rellekas korralikult kuumasid sädemeid, mida samuti peaks andur nägema.
            Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

            Comment


              #21
              Tere,

              Võin välja pakkuda sellise GSM valveseadme:
              -----------------------------------------------------
              http://www.teletek.ee/dok/teltonika/Flyer_..._TGR-100_EN.PDF
              http://www.teltonika.lt/downloads/Us...anuals/T-Guard

              See suudab olemasolevatele valveseadmetele
              PSTN liini emuleerida, samas töötab ka iseseisvalt.

              hind 3-4 tuh. vahel

              kontaktid profiilis
              L.

              Comment


                #22
                Mina pakuks välja väga lihtsa süsteemi.
                Auto alarmis olemas selline asi nagu muukimis andur reageerib juba väga väikese metalli krõbina peale (näit võtme otsaga koputamine luku pihta anduri lähedal)
                asi panna tööle aku toite peale (juhuks kui vool katkestatakse) eelpool nimetatud nokia telefon mingi vana juust panna ka sinna aku toitlele (kui vool sees töötab 220v toiteplokist ja hoiab akut laetuna) paari transi ja takistiga ja kondega max 25-50 eeku (oleneb lisa funktsioonide ja alarmi ehituse iseärasustest) saab sellise vidina et telefon helistab sulle ja kui näed teatud nr siis tead, et alarm. telefoni mikrofoni tooksin veel ukse juurde et siis saaks kuulata, mis seal toimub kas vale häire või tõepoolest rüssa mölina saatel toimub sisse vägistamine. kui elektroonika detailid lasta üle niiskus tõrje möginaga siis ei juhtu nendega absoluutselt mitte midagi. töötab aastaid muretult mõne aasta järel vaja võibolla akut vahetada.
                Kui endal käed otsas saad asja väga odavalt funkama. kui ei võta keegi appi. kui tekib küsimusi võid ühendust võtta aitan nõuga ja vajadusel jõuga.

                EDIT: Vabandust kui valesti arusaadav mu jutt. Transide ja kondekate hind on väike aga aku telefon ja toiteplokk, ning muukimis andurid maksavad vähe rohkem kuid ei tohiks siiski olla ülemõistuse kallid eriti võrreldes igast falkide ja muude gsm keskuste hindadega.

                Comment

                Working...
                X