ma sain endale ühe suure trafo millel mähised korras on aga ma tahan sealt ülejäänd mähised peale primaari ära kerida ja uuesti mähkida omale vajaliku pinge saamisex aga ma ei tia palju sellel trafol keerde on ühe voldi kohta ,kas annab kudagi arvutada mitu keerdu ma pean tegema et vajalikku pinget saada ei taha primaari uuesti mähkida.. help please!!
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
suur trafo
Collapse
X
-
ikka pinge tuleb vict keerdude arvuga jagada.
mis mottes kahe sambalisel uus mähis samapidi tagasi ei saa eriti aru?Elekter on niisugune asi mida ei näe, aga tunned - ja kui tunned siis enam ei näe
Comment
-
aga kuidas tavalistest e tähe kujulistest plekkidest trafoga kas tuleb ka samapidi mähkida kui primaar ja kas on oluline mähkimine keerd keeru korvale, ja kas on monda valemit mille järgi saax arvutada mootes trafo südamiku ristloike pindala ja selle järgi leiax kudagi keerdude arvu ühe voldi kohta?kui juba midagi teha siis juba teha korralikultmitte midagi kiirelt kokku klopsida ja pärast mitte tulemusega rahul olla !!!
Comment
-
aga kuidas tavalistest e tähe kujulistest plekkidest trafoga kas tuleb ka samapidi mähkida kui primaar ja kas on oluline mähkimine keerd keeru korvale,ja kas on monda valemit mille järgi saax arvutada mootes trafo südamiku ristloike pindala ja selle järgi leiax kudagi keerdude arvu ühe voldi kohtaElekter on niisugune asi mida ei näe, aga tunned - ja kui tunned siis enam ei näe
Comment
Comment