Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Vene trahvo info

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vene trahvo info

Leidsin ühe trahvo aga ei tea palju ta sealt pinget välja annab,äkki keegi teab rohkem.Trahvol olid peal sellised kirjad:

TCA-50-1
    af 0.470.008 Ty
    (f peaks tegelikult olema venekeelne)
    Sõida,mees,aga ära mölise!

trahvol mõõdad pinge ära aga võimsust võin öelda on sellel trahvol 50w

Comment

Lükka kõige suurema takistusega mähis seina ja mõõda ära
      Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Kui sa ei tea, millised trafol toite mähised on (enamasti on primaarmähis alumine), siis esmalt pead asja ikka läbi kaitsme (näiteks 1A) proovima, muidu võib juhtuda et korras trahvo oli :-[. See trahvo on sul äkki kahe poolega- sel juhul pead veel mõlema poole mähised õieti jadasse ka veel ühendama. Kui asi õieti läks, siis tühijooksul selline trahvo märgatavalt soojeneda ei tohiks.
        ehh... andrjusa

Comment

see on meloodija 103 trafo(vist ka 101-105 kõlbavad)
          kui vene saitidelt infi otsida äkki leiab
          Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Meloodia 103 & 104 toitetrafo on minu andmetel TCA-70-6
            Egas muud, kui juhtmed külge ... ja seina

Comment

Minu andmed pärinevad Varandi raamatust "Grammofonid ja vôimendid"
              igaks juhuks skeem
              http://server32.hypermart.net/k7n/el36.djvu

Comment

Mul on ka selline trafo olemas ja kui ma ei eksi, siis sain selle just melodia 103 lammutamisel. Ja mis siin ikka enam lisada, kõige parem viis, kuidas pingeid teada saada on trafo vooluvõrku ühendada. Ja kuna tegu on kahepoolega trafoga, siis tuleb kahest osast koosnev võrgumähis ühendada omavahel kokku ja seda tuleb teha õigesti. Valesti ühendatatud trafo võrku ühendamisel tarbib ta palju suuremat voolu, soojeneb kõvasti ja müratase on ka oluliselt kõrgem. Prooviks võib trafo niimodi võrku ühendada, aga ei soovoita seda üle 5 sekundi teha, siis on kindel, et trafoga midagi ei juhtu. (võrgumähise otsad on vene trafodel tavaliselt tähistatud 1-2 ja teisel poolel 1'-2') ja kui trafo on ette nähtud nii 127v kui 220v jaoks, siis on ka võrgumähis tähistatud 1-2-3 ja 1'-2'-3', sel juhul ühendada suurema takistusega osad, peast ei tea kas 1 ja 2 või 1 ja 3
                ...

Comment

Working...
                X