Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

autoalarmi vilkuv led

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vilkuva LEDi saab isegi 15 rahaga kätte! Võtame näiteks 75-017-52

Comment

Sahtel kle mul on selline küssa et see joonis mis sa enne andsid et kas see vilgutab ise led-e või peab sinna panema vilkuvad ledid.tegin selle valmis küll.ja hakkasid ainult põlema kas see peabki nii olema või ma tegin midagi valesti.

Comment

Kui sul mõlemad põlevad :-[, siis on sul
        -skeem valesti koostatud
        -kondede väärtused liiga väikesed(põlevad mõlemad)
        -kondede väärtused liiga suured(põleb üks)
        antud skeem on tavaline multivibraator, kuhu dioodi + eeltaki asemele võid panna ka tavalise huumlambi või... kasvõi relee. Vilkuvaid Led-e sinna panna ei ole vaja.
        ehh... andrjusa

Comment

Mul põlevad mõlemad ma siis proovin kondede väärtust tõsta kui olen sobivad leidnud.

Comment

ei tea, ei tea milles on probleem ma panin kokku töötas ilusti kohe alguses
            kas sul põlevad mõlemad ledid või aint üx???

Comment

Nu kurat proovisin kondede väärtust tõsta panin sinna 47uF konded aga ikka tööle ei hakka.vaatasin kõik üle lühiseid ega mingeid vigu ei leidnud.Aga üks küssa tekkis ikka et kas nendel potekatel on ühed otsad lahtised et kas need peavadki lahti olema.seal pole mingit maa märki ka ju.

Comment

Lahti peavad olema jah- takistusahel peab reguleeruma vahemikus 10K kuni 260K. Lase transide baasid lahti, siis peaksid ära kustuma kui transid korras. Või siis sul transide kollektori algvool liiga suur- süütab dioodid olenemata millegist muust.
                ehh... andrjusa

Comment

• LED5 PUNANE VILKUV 3.5-15V ±60° L56BHD (934) 12.00

tevalost kuni 15 volti nii et milles probleem

Comment

Ega sa transside jalgu valesti ei ühendanud juhtumisi?
                    - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
                    - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

ei ühendanud.Aga kas nii ei või olla et see 12v jääb talle paljuks?

Comment

Vs: autoalarmi vilkuv led

Kui osta see vilkuv led, siis mismoodi saaks selle ühendada kesklukuga nii et kui uksed lukus siis led vilgub aga kui uksed lahti siis ei vilgu

Comment

tee k555la3-mega :P k6ige lihtsam http://www.zone.ee/httpmain/Elektroo...or_k555LA3.jpg
                          skeem siin
                          *High Voltage*

Comment

Esmalt postitatud CORRADO poolt
                            Kui osta see vilkuv led, siis mismoodi saaks selle ühendada kesklukuga nii et kui uksed lukus siis led vilgub aga kui uksed lahti siis ei vilgu
                            juhiukse mootoril peaks olema positsioonilüliti sees. selle lüliti pealt peaks saama siis võtta pinge ka sellele dioodikesele
                            Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Mul vilgub koguaeg.Ei sega yldse sõidu aeg isegi pimedas mitte.Panin kyll lüliti ka vahele,et soovi korral lükan salongist välja,aga ei viitsi seda kunagi teha.
                              otsija

Comment

Esmalt postitatud otsija poolt
                                Mul vilgub koguaeg.Ei sega yldse sõidu aeg isegi pimedas mitte.Panin kyll lüliti ka vahele,et soovi korral lükan salongist välja,aga ei viitsi seda kunagi teha.
                                ma mitte sellepärast et segaks,vaid et siis nagu "reaalsem"

Esmalt postitatud reuter poolt
                                juhiukse mootoril peaks olema positsioonilüliti sees. selle lüliti pealt peaks saama siis võtta pinge ka sellele dioodikesele
                                Kas sinna läheb mingi juhe vms et kust ma teada saan millise alla ühendada ja mis tähtsam, mismoodi ma ta sinna ühendaks?
                                Kesklukuks on Titan LQ 2351.
                                Esmalt postitatud dex7er poolt
                                tee k555la3-mega :P k6ige lihtsam http://www.zone.ee/httpmain/Elektroo...or_k555LA3.jpg
                                skeem siin
                                Aga nagu ma aru saan siis on see led'i vilkuma panemiseks, mul mitte seda pole vaja,vaid et led saaks siis voolu kui uksed on lukus. Vilkuva led'i kohta siin enne ka oli teksti et selle saab lõdvalt osta.

Comment

Working...
                                X