Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

ELFA töötajad ei oska juppe lugeda

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

ELFA töötajad ei oska juppe lugeda

Sai suvel (Juuli, August)suurema projekti jaoks Tevalo kaudu ELFAst tellida päris suur hunnik kaupa.
    Nüüd kui asju kokku monteerima sai hakatud avastasime, et tellitud 25st valgusdioodist üks oli üle, üks roheline valgusdiood 50st oli puudu, samuti üks piesosireen puudu. Kottide peal ilutses ilusti 25ST. Rohelistest dioodidest oli üks tehase poolt lühises. Peale vaadates jalad koos.OK juhtub, mõtlesin mina ennem. Sa ka hunnik testjuhtmeid tellitud. Koti peal kiri 50ST, sees täpselt 25 tükki.
    Oleks ma kohe samal päeval avastanud , oleks ametlikumalt kõvemini lärmi löönud. Nüüd pea kaks kuud ostust möödas ja kui ma ka ametlikult protestiks , vaevalt, et keegi usuks.Kotid ju avatud ja äkki võtsin ise välja. Samas tuhandete takistite , sadade peaseda ja muu träni ülelugemine võtaks ka palju mõttetut aega.

Rääkisin ühe tuttavaga, see väitis, et oli tellinud ühe plastiklinditäie smd kive. Karbis oli aga tühi plastmassirull.

Siit moraal. Pärast tellimist ja kättesaamist loe alati üle !!!

Martin@ei usu eriti enam elfa töötajatesse.

Vabandust , kui vale foorum.
    Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

ELFA on isegi hea, kui tahad katastroofi tekitada, telli Farnellist. Mul on viimase 10 tellimusega IGAÜHEGA mingi jama olnud.
    ELFAga oli ainuke probleem et ükskord asendati ferriitsüdamikud lõdva randmega samasuurte aga teisest materjalidest variantidega.

Comment

Ja veel: kunagi ei tasu unustada Murphy seadust kogusest:

Kui on vaja 4 siis võta 5.
      Muidu jääb 1 puudu.
      Kui võtad 5 siis jääb üks üle.

Comment

Kas keegi teab , makstakse nende töötajatele vähe ?

Farnelli suhtes hetkel veel pretensioonid puuduvad.
        Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Mul on ka olnud segadusi. Takistite asemel tulid konded jne. Seni midagi hullu pole olnud. Aga "usalda kuid kontrolli" märkus ka minu poolt.
          Kuuldavasti oli ELFA mingi suure lao endale juurde ahnitsenud ja ehk sellega seoses tööjõudu ei jätku (tuleb võhikuid palgata)?
          - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
          - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Originally posted by KaruTEC@Sep 21 2005, 18:37
            Ja veel: kunagi ei tasu unustada Murphy seadust kogusest:

Kui on vaja 4 siis võta 5.
            Muidu jääb 1 puudu.
            Kui võtad 5 siis jääb üks üle.
            Loogiline ju, aga 25 testjuhet maksab oma 250EEK

Comment

Oli kunagi sarnane probleem elfaga, kuid vastupidi : tellitud 25 dioodi, pakendis oli aga oli 50. Ei läinud ütlema, olin rõõmus Nii et kuidas kunagi... Kuid lugeda tasub vist küll.

Comment

algajad noored inimesed ei oska ju lugeda :P . mida siis ikka algkooli haridusega inimestelt oodata. ma soovitaks jupid vastuvõtmisel üle kontrollida.
                -Artificial_Intelligent-

Comment

Originally posted by resr@Sep 21 2005, 19:34
                  algajad noored inimesed ei oska ju lugeda :P . mida siis ikka algkooli haridusega inimestelt oodata. ma soovitaks jupid vastuvõtmisel üle kontrollida.
                  Hea öelda kui asju tuhanetes.

Comment

Äkki tasuks otse ELFA kallal vinguda? Nii nad arvavadki et on maailma parimad Karlssonid...
                    Kui ikka piisavalt kaebusi tuleb, võib mõni svensson kukalt sügada...ehk...?
                    Igatahes ühe ISP-ga oli küll selline kogemus: klienditeenindajatega rääkida oli veelgi mõttetum kui vastutuult pissida. E-kiri aga lahendas probleemi. Ilmselt siis keegi kontrollis kirjalikke nurinaid. Ja ehk on see nii mujalgi.
                    - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
                    - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Working...
                    X