Kuna akud üsna kallid, siis kas keegi on proovinud näiteks elemente vahetada.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Sülearvuti aku remont
Collapse
X
-
elemendid tuleb ajuga akudel vahetada samade parameetritege elementide vastu, siis ei tohiks eriti jama tulla.
elemente vahetades soovitan hoiduda jootmisest, sest see keerab need nahka. lase nad kinni keevitada(nt renovaar tondi ülesõidu juures) sealt leiad kindlasti ka sobivad elemendid. liitiumakude elementidega on raskem ja nende aju ei taha erinevusi näha. NiCd NiMH akudel tavaliselt on ainult termoandur ja nendesse pane maksimum mahtuvus, mis karpi mahub
Comment
-
Siin on üsna suur valik sülearvuti akusid ja laadijaid väga mõistliku hinnaga!
http://www.redinvest.ee
Comment
-
Vs: Sülearvuti aku remont
Vana teema uuesti üles. Nimelt mul oleks vaja lasta renoveerida sülearvuti aku, kuna uut lihtsalt ei ole mittekusagilt saada. Eestis ükski firma seda akut ei suuda leida mulle, ning renoveerimisega ei tegele ametlikult ükski firma enam. Et ehk keegi teab kedagi, või kohta kus saaks veel arvutiakut renoveerida...
akut pole ebays, ning eestis akupood, akukeskus, renovaar, patarei.ee, ning paar tk veel, plus eraisikud ei suuda leida akut. Seega vaja lasta taastada vana aku, aga renovaar ei tegele sellega enam paar aastat, ning paar kohta veel Eestis ei tegele sellega enam paar aastat, viimased akuabi.ee kes tegeles on nüüdseks taksofirma lasnamäel.. jne.. taastatakse akutrelli akusid jne, aga mitte arvutiakusid... niipalju siis täna välja uurinud helistades ja mailitades igalepoole..
Arvuti muidu fujitsu siemens lifebook T3010
Lingilt siis ülemine 10 klemmiga ruudukujuline aku mul..
http://www.batteriesdirect.com/product/details/laptop-computer-batteries/fujitsu/cp176590-01
Hinnavaatluses ka samamurega,, aga lootus hakkab kaduma vaikselt.. (soome v läti poole vaatama vaikselt juba hakkama vist..)viimati muutis kasutaja RuC; 11 December 2012, 18:59.
Comment
-
vale lingi töstin omale sinna esimesse postitusse, aku siis selline nagu su antud viimasel lingil,,.
Aitähh, kuid kahjuks see seal on kasutatud aku, mul präegune peab ca pooltundi vastu niiet kasutatud aku edasi ei aita kahjuks..
http://www.ristart.ee/Akude_Renoveerimine/ selline teenus aitaks aga nad kahjuks ei tegele enam arvuti akudega.
Comment
-
Esmalt postitatud maidor poolt Vaata postitustMul on elemente Li-ion 3,7v 3200mah mõõtudega 66x18mm. Uued.
PS. Väike palve uuematele foorumikasutajatele:
Kirjutame inimeste (vanade kuulsate teadlaste!) nimedest tuletatud mõõtühikute lühendid kindlasti suurtähega, nagu see rahvusvaheliselt ilusaks kombeks ja ka tehnikafoorumile kohane on. Seega siis 3,7V ja 3200mAh. Tänan!viimati muutis kasutaja fre; 23 December 2012, 20:17.Elektroonika töötab suitsu baasil.
Tähendab - igasse detaili on doseeritud täpne kogus suitsu.
Kui mõnest suits välja lasta, siis värk enam ei käi.
Comment
Comment