Mis ime asi see selline on ja mida sellega tehakse ?
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
генератор сигналов высокочастотный г4-158
Collapse
X
-
Mida sa heligeneraatoriga teeksid? Nt. testid helivõimendit. Kõrgsagedusgeneraator sobib kõrgsagedusliku (raadio-)aparatuuri testimiseks, häälestamiseks, disainimiseks jne.- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Comment
-
Originally posted by KaruTEC@Sep 25 2005, 21:53
Ma ei saa poolest tekstist aru aga seda ma ütlen küll et Kuus on üks asjalikumaid õppejõude, tema puuduseks on see et tolgused ajavad ta pikas plaanis endast välja. Luigelaht, Usai ja Sammal - nendele kah 10 punkti, loodetavasti nad veel töötavad seal.
ma olen mõenud ja nagu paistab et pooled raffastest kes siin midagi jagavad on käinud TPT's . oli asi seda väärt ka ?
ise käin kah (AA-04).Me elame vaid korra ja siis ka vaid iseendale.
Comment
-
Mis sa mõtled ZZ-Top´i või?Too vana on veel küll seal(liikvel nähtud).Muidu praktilise poole pealt võid ühendust võtta sidepraktika meistritega(Timm ja Neljand).Kuus jagab matsu fanaatilisel tasandil.Ps.Hoiduge TPT (linna)legendidest, mida Kuus suure innuga pajatab :lol:The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
Projektide pildid
Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm
Comment
Comment