Kas on see teostatav USB pordi kaudu ? Ja kui palju võib emaplaadilt ampreid välja imeda selle tarbeks ? (Ehk mõni annab selle kohase skeemi )?
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Arvutile kohvisoojendi tegemine
Collapse
X
-
usb annab vist kuni veerand amprit ilma kokku leppimata.(sõltub muidugi arvutist jne) Kui arvutiga suhelda, siis võib küsida kuni amprit ja sõltuvalt arvutist võib ta seda lubada või mitte. Kui asja kuritarvitada, siis arvuti lülitab lihtsalt pordilt voolu välja.
1A x 5V = 5W. Pole just teab mis võimsus kohvi keetmiseks.
Comment
-
Ega jah, kui läppari juures kasutada ei taha, pole mõtet kah ju, kui lauaarvutid kasutad, lihtsam tavalise soojendiga.
pisut teisi asju kah seal hulgas aga linktel 53729764
Comment
-
kui sellelt lingilt vaadata, siis tahab see asi saada 500mA. see teeb siis 2,5W. selle pinna hoiab ta ehk soojana, aga ega midagi rohkemat ta ei tee. vb aeglustab kohvi jahtumist. krt inimesed mõtlevad igasugu jaburdusi välja, kõike seda veel pordi otsa, mis ei luba kottigi koormust. minu teada on 500mA ka USB standard ja ta ei peagi rohkem andma. mul on 0,7A väline ketas ja töötab enamasti, mõne masina küljes tahab siiski teist USB otsa ka külge saada, sest toidet jääb vajaka. selliste lolluste jaoks tuleks ikka kasutada võrgutoidet või siis äärmisel juhul IEEE1394(tuletraat) porti, mis peaks tagama vähemalt 1,5A@5V
mine tea, äkki tehakse kunagi arvuti emaplaatidele spetsiaalne port idiootsuste jaoks, nagu akulaadijad, kohvimasinad, lauavalgustid jne 5V@10A
Comment
-
Originally posted by urmas78@Sep 30 2005, 09:31
Jah ja tulevad ehk kunagi õiged kohvitassialused arvutile, see praegune sahtel läheb väga ruttu katki (CD-ROM-i sahtlit mõtlen, kes aru ei saanud)Thermaltake vähemalt vahepeal tootis "joogitopsihoidjaid"
Sex, drugs & rock'n'roll -- need kolm sõna elavad igavesti!
Comment
-
millegi pärast tundub et olem ma samasugust teemat näinud arvutikasutaja foorumis
ei leia pilti yles kus kasutatks cddrive tassihoijana aga võite seda lugedaTransistor - Seadeldis, mis kaitseb sulavkaitset läbipõlemise eest.
Ostan Goldstar MODEL 760 Ressiiveri. Ükskõik, mis seisus.
Comment
Comment