Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Teleka/arvuti antenn

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Teleka/arvuti antenn

    Oeh, kuigi ma ei ole kindel, kas see on õige koht, kuhu see teema üles panna, aga siiski... Et oleks selline küsimus, kas on sellist antenni kusagil Tallinnas müügil, mis on toa antenn, aga võtaks ilusasti välja kõik soome kanalid ja midagi põnevat veel. ise asun Tallinnas, Pirital( peaks olema suhteliselt lihtne see Soome kanalite kinni püüdmine selles piirkonnas). Ja kui see ei ole õige koht, kuhu see teema panna, siis palun suunake ming õige koha/inimese poole. Tänud.

    #2
    Mina sain lasnamäel toaantenniga (telekaga kaasas olnud varras :P ; teler oli mingi 14'' jamps hobby hallist) kätte yle1,2, MTV3, nelonen ja kõige ideaalseima pildiga mingi rootslaste svt B-)

    [offtopic]
    see svt oligi parima pildiga kanal; etv-l oli küll tugev signaal, aga pilt oli 2-kordne ja teletekst tuli väga vigaselt läbi! Meeterlaine alumise otsa võlud vist
    [/offtopic]

    Ei kujuta ette, mida pirital vaja on, et soomet näha... Aga laena kelleltki toantenn ja vaata, mis tulemuse saad.
    ... Teletorni läheduses on majadel katusel ikka hullud antennipatareid, nähtavasti teletorni saatja lähedud kipub kõike muud tapma :unsure:
    Sex, drugs & rock'n'roll -- need kolm sõna elavad igavesti!

    Comment


      #3
      Mastini on silmside, etv pilt kõige viletsam, kümnete telekatega poovitud, parim pilt traadujupile, liiga tugev signaal..

      Comment

      Working...
      X