On siis üks lcd 2x20 millel taustavalgus 5v (kõigil netis olevatel skeemidel taustavalguse pingeks 5v märgitud) tööle ei hakanud, ei julge rohkem ka panna äkki põleb midagi läbi. Datasheetist tundub et tahab nagu 8v saada, aga pole kindel. Ja sellest ka aru ei saand et mis tahab siis 260mA saada või 130mA, ja et mitme oomist takistit oleks vahele vaja et võtta toide 12v. Äkki keegi targem viskab pilgu ja peale, valgustus on 5. leheküljel.Datasheet
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Küsimus lcd taustavalguse kohta.
Collapse
X
-
8V on max. VASTUPINGE, mida vidin talub! LEDid käivad ikka päripidi. Nagu datasheet sedastab, on max pärivool ehk töövool 260 mA. Orienteeruv pinge (vt. samal lk.5-l) on 3,8...4,4V.
Ise olen proovinud 5V-ga, takisti 10 oomi. Kui siis põleb, on korras.
Äkki ühendasid toite LEDidele tagurpidi? Midagi hullu sellest ei juhtu.- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
-
Kummaline küll. Tabel leheküljel 5 ütleb ju otse: If=130mA, Vf=4,1V. Vahest on LED valgusti vigane? Äkki siiski viga mõõtmisel (testri patarei!?
On ta ikka LED-valgusti?- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Comment
Comment