Plakesi tõmbad kilega üle, mis ta tumedamaks teeb. Äki sobib, sama mida autodelegi pannakse?
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Tööõpetuse lõputöö
Collapse
X
-
Originally posted by bloody-orc@Nov 12 2005, 18:15
kõige parema tulemuse annab see, kui tagumise poole liivapaberiga yle lased. jääb valge kiht, millest läbi ei näe ja silma ei riiva.
Nagu ma aru saan, tahad Sa panna patarei sinna kuubi enda sisse? Ma arvan, et parema tulemuse saaks, kui panna niidi asemel mingi hea väljanägemisega kaabli, mille saad ajada läbi toru (olen teinud isegi nii, et vask torust on väänatud südame kuju ja sinna küljepeale augud puuritud. Seda ma ütlen, et 20 lediga üks haaval nende juhtmeid vedada oli suht närvidele käiv töö). Toru paned aluse külge ja aluse sisse peidad patarei. Nii on lihtsam ka lülitit paigutada. Minu nägemus:
Comment
-
tekkis veel üks idee:
võtad 5 kihti 3mm paksust pleksi. siis võtad 5 erinevat värvi 3mm suurust LEDi.
purid pleksi sisse augud, kuhu ledid sisse pistad (külje pealt sisse ikka). Graveerid iga pleksi peale mingi teksti. igal pleksi"lehel" on erinevat värvi ledid sees ja erinev tekst peal. paned pleksi lehed kõik kohakuti. ja lased voolu ledidesse. kord yhte värvi, kord teise. võid teha ka mingi pildi niimoodi. kuna valgus ei liigu plexist välja, siis saab seda väga edukalt teha. (minu arust :P)
Comment
Comment