Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Antennivõimendi

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Antennivõimendi

    Ühesõnaga meie sõber tuul puhus vee korstna ja katuse vahelt sisse. Sealt edasi jooksis see mööda antennijuhet antennivõimendisse, millest vanake hotabõts välja tuli.
    Pildidl punasega olev takisti läheb hirmus kuumaks. Äkki kellelgi sellise antennivõimendi skeemi vms või tunneb lihtsalt nii hästi asja, et teab öelda miks see tak (kui see ikka on tak) hirmasasti kuumeneb. Rohelisega märgitud rada on ära mädanend aga see läheb toite plussilt läbi 3600 oomise takisti märgu led´ini (taki ots nii pudi pean ära vahetma.) See et see led ei põle ei tohiks küll mingit rolli muus töös mängida. Ainuke kahtlase väärtusega asi mida veel märkasin on teisel pool olev 10 mikrone kondekas (pluss jalg rohelisega veetud pin´i küljes) nii palju kui mina aru saan ei tohiks see ka suurt rolli mängida?
    Tänud kui keegi midagi soovitada oskab.

    #2
    Olen ma ikka kõva "remondimees". lõpuks sai kopp ette sellest kuumenevast takistist võtsin taskunoa kätte ja kratsisin sealt punase ringiga nr 510 olevast takistist alla poole tuleva raja läbi ja telekal pilt jälle ees. Enne läks hetkega nii kuumaks et tatt hakkas peal särisema.

    Comment


      #3
      seal küljel tundub olema üks suurem trans, äkki see ka lühises. Igatahes kui sa midagi seal eemaldasid, siis said küll lühisest lahti, kuid ega see võim enam samamoodi ei tööta.

      Comment


        #4
        Teleka pildis erinevust küll ei märka. Uus võim maksab päris palju raha seda ka ei raatsi osta. Loodan ainult et see takisti eemaldamine midagi muud p*se ei keera ajapiku.

        Comment

        Working...
        X