Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Liikumisanduri ja kaugjuhtimispuldi ühendamine

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Liikumisanduri ja kaugjuhtimispuldi ühendamine

    Vaja on lülitada sisse kaugjuhtimis pult liikumis andurist tuleva +3voldiga. kaugjuhtimis pult on 12v ja lülitist jookseb läbi miinus. Kuidas seda teha?

    kaugjuhtimis pult on juhtmevaba uksekella oma ja seda kella ongi vaja helistada
    sisselülitama peab selle liikumisandur mis töötab 9v. patarei pealt.
    autol signalisatsioon puudub ja kütuse paak on plastikust.

    Selle kompoti koostöös loodan tabada autost kütust varastava tüübi. <_<

    #2
    Kas nii ei saaks et kütusepaagi kaane alla aretad lüliti. Kui kaan lahti tõmmatakse helistab mobiil sulle telefonile. Sama mobiili saad ka nö muude turvariskide maandamiseks kasutada.

    Comment


      #3
      mina soovitaks ka kõigepealt paagi luugi juurde lüliti panemist, et sellega lihtsalt autoalarm esile kutsuda. Kui vaja, saab sealt juba mida tahes edasi ühendada. Kuid lülitiks peaksid kindlasti herkoni panema (st herkon ja siis magnet luugi külge), sest me ei tea ju, kui plahvatusohtlik see koht on.

      Comment


        #4
        Mul pole alarmi autol, liikumis andur valvaks akude kasti ka need küttepaagiga kõrvuti sinna võiks ka muidugi herkoni panna aga plastik paagile suht vilets midagi külge aretada. esialgu ehk pannengi herkoni paagile hiljem siiski liikumis anduriga plaanis.

        Comment


          #5
          liikumisandur tekitab valehäireid. kasuta siiski võimalusel herkonit. töökindlam ja kunagi ei tule mingit valehäiret. loodan, et on siiski mingi uks, luuk, kaas vms, mille külge seda tööpaari kinnitada
          Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

          Comment


            #6
            Ei ole luuke, tegemist veokaga. Liikumisanduri valehäireid millest? pead silmas möödujaid? Neid ei ole auto seisab küljega vastu aeda sealt möödujaid on ainult üks see kes kütuse pihta pani. Vaatasin veelkord üle plastik paagile ikka vägavilets midagi kinnitada. Paagikork on veerand pöördega kuidas sinna midagi kinnitada?

            Comment


              #7
              andur liimida paagi kaela külge ja magneti saaks vb korgi ääre sisse puurida. tööpaar tavaliselt ei luba üle 1.5cm tööpaari telgede nihet ja sellest peaks sulle piisama. herkonipaar maksab alla saja krooni ja on saadaval juba plastikkestas ja erinevat värvi. soovitaks kasutada sisse puuritavaid, kuna need on väiksemad ja hermeetilised. liimida saab nt EPOga, aga pinnad tuleb eelnevalt karestada

              aia äärest võivad liikuda kassid, koerad, rotid, tuvid vms ja sul jooksmist küllaga
              Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

              Comment

              Working...
              X