kas ir dedektoril on ka kuidagi jalgu väimalik kindlaks määrata kui ei tea marki?
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Arvuti kaugjuhtimine IR-kaugjuhtimispuldiga
Collapse
X
-
Mina küll ei oska ühtegi võimalust nimetada. Võid proovida nii, et annad toite peale läbi 10k takisti, see ehk kaitseb valeühenduse eest. Siis vaatad ossiga, kas saad signaali kätte.- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Comment
-
Ma kakkusin selles philipsi cdraadio seest. mark peaks vist olema tfms5360, AGA ei leia eesti või inglliskeelset datasheeti. Jalad vist sain sellelt aadressilt.
http://web.quick.cz/i2c/tadata/ir/ireyes.html
Comment
-
Girder ütleb instlli lõpus, et ei saa registreerida girder.dllŽija mingit veel. Mul on Win95. Ükskord proovisin ka ühel XPŽl ja sama jama. Äkki ta tahab mingit dllŽi mida mul pole. (Nagu ütled ka et mul pole mingit librarit, mida on girder.dllŽi registreerimiseks vaja)
Kas keegi ei tea mis need olla võiks. :'(
Comment
-
Tundub, et kivi on Vishay oma. Vaata nende lehelt http://www.vishay.com/infrared-receiver-modules/ ja kontrolli veelkord nimi üle.
Ise olen girderit installinud XP peale ja mingeid probleeme ei olnud... Ehk aitab uuema versiooni tõmbamine.- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Comment
-
Kui kedagi huvitav siis alljärgnevaly lingilt on võimalik tõmmata Girderi eestikeelne fail : http://www.hot.ee/sclub88/Estonian.zip
Comment
-
järgmine tegevus: suvalise arvuti tv cardi juhtme otsas infra kivi oli ripakil (L871).
VCC to COM pin7+pin8
GND to COM pin9+pin5
OUT to COM pin6
ühtegi dioodi ega takistit ei kasutanud - ei leidnud ka kusagilt antud ir kivi datasheeti, mõõtsin liht tv kaardil ära, et VCC 5V (COM annab 7 - ei viitsinud takistit otsida . tundlikkus on hea, samsa tv-pult haarab ligi 5 meetri pealt ka siis, kui kuhugi mujale suunatud, mitte otse vastuvõtjale.
Girger + Igor SFH-56 driverXP2200@H2O
Comment
-
-
Noh sellega läheb siis aega. Ei ole kodu arvuti, kust ma netti saan. Ühendus on keskmiselt hmm 3kb/s downloadimisel nii et ei saa alla tõmmata mingut korralikku softi , millega see pilt üles lasta. Toon kodust, aga see juhtb võibolla alles pühapäeval. minu poolikult üleslastud koduka aadress on praegu www.zone.ee/bedboys/kodukas
Ärge nime tähele pange, polnud mine idee...
Comment
-
Noh sellega läheb siis aega. Ei ole kodu arvuti, kust ma netti saan. Ühendus on keskmiselt hmm 3kb/s downloadimisel nii et ei saa alla tõmmata mingut korralikku softi , millega see pilt üles lasta. Toon kodust, aga see juhtb võibolla alles pühapäeval. minu poolikult üleslastud koduka aadress on praegu www.zone.ee/bedboys/kodukas
Ärge nime tähele pange, polnud mine idee...
mine sellisele aadressile eksplooreriga ftp://bedboys@www.zone.ee ja pane oma parool siis sisse ja kopeeri lihtsalt see pilt sinna
Comment
Comment