milleks juhtmetega/nuppudega? see teeb asja keerulisemaks, pead softi otsima v6i ise kribama aga puldiga saad tõesti max 10 eeguga endale mugava systeemi millega kõike juhtida arvutis. soft ka olemas. nuppudega sellist asja teha, ei kujuta ettegi kuidas.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Arvuti kaugjuhtimine IR-kaugjuhtimispuldiga
Collapse
X
-
Kuna girder on tasuliseks tehtud siis küsin Kas kellegil on alles see tasuta tarkvara varjant koos sobivate jubinatega?.
Sooviks ka omale asja taastada(XP pro)
Riistvara on olemas ja vanas arvutis ka töötas.
SRY. ei lugenud lugu lõpuni aga siin eespool ju vihje olemas.Mu vanaisa oli küll väga kõva mees aga võitluses elektriga jäi siiski teiseks
Comment
-
Kuidas siin häälestada tuli?
Selline tähelepanek ka, et kui üritan pimedas asuvale vastuvõtjale pulti õpetada siis asi kohe mitte ei taha õnnestuda- pärast suvalt teeb need õpetatud käsud läbisegi läbi ja nii kogu aeg kuni proge sulen(nii ei saa ju kuulata kui poole pealt uuesti play või next)
Kui asi laual(pikendusjuhtmega) ja laualamp põleb(peaaegu talle otse näkku) siis ok, girderis isegi juhuslikke vilkumisi ei ole-ainult puldi, nii nagu peab.
Ja seda ka: kuidas saab seda programmi nn tray ribale(sinna kus kõik töötavad proged näha)Mu vanaisa oli küll väga kõva mees aga võitluses elektriga jäi siiski teiseks
Comment
-
nonii sai siis ka endale see jullerdis viimaks meisterdatud, aga nagu iga endast lugu pidav elektroonikajupp ei hakanud ka see tööle <_<
probleem: julla ehitatud esimese skeemi järgi kasutades TSOP1736 moodulit.
asi sai siis ühendatud COM 1'hte ja installitd grider ja igorplug. Optionsist kõik muudetud ja sellega asi yhelpool. läheb siis käivitamiseks. Vajutan F9(connect) ootab veidi ja siis annab "errori"
[Warning: There may be a hardware problem in reciever!]
aga kui ma vajutan cancel siis see tuluke all servas on Roheline :unsure:
Skeem on kontrollitud ja 98,5 % õieti tehtud. kõik asjad seal kus vaja. Juhe puudub.
Küsimus: "Mida teha?"
Comment
-
nii... kontrollisin yle data ja seal oli kõik õige. skeemi vaatasin ka 5 korda yle ja ikka oli kõik õige... zenerid õigetpidi ja jooted ilusad (jootsini yle)
kuid asi ei tööta ikka ...
COM port a ka täiesti töökotrras (nii emane kui isane) kuna neid mõlemaid sai enne kasutatud
kuid asi ei tööta ikka ...
EDIT: küsin siis ära ka selle, et kui pikk juhe võib olla?
Comment
-
Ehk ei anna sul com-port piisavalt toidet.
Mul oli nii - vahetasin emaplaadi ära ja girder ei funganud. Asi oligi selles, et com-port ei suutnud plokki ära toita. Kuna mul nagunii 2 com-pordi laienduskaart sees, siis istub girderi vastuvõtja nendest ühes ja töötab kenasti.Iga loll oskab foorumi otsingut kasutada.
Mina ei oska,sest mina ei ole loll.
Comment
Comment