Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Testri valmistamine autos +/- mõõtmiseks. Vaja abi

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Testri valmistamine autos +/- mõõtmiseks. Vaja abi

Nii, mure siis selles, et auto signade/HF jne. paigaldamisel on hea abimees selline väike tester mis näitab polaarsust. Vaja on vana pastakat, väikest patareid, takisteid, ja kahte valgusdioodi. Mõte on selles, et ma ei pea otsima kerest miinust, piisab kui torkan testri nõela läbi rüüsi ja kohe diood näitab kas on miinus või pluss. OK, see oli teooria, nüüd tahaks aga selle tegemiseks skeemi. Kes vähegi pädev, pliis aidake.

Ette tänades.

väga mugav seade autos + - avastamiseks kunagi sai leiutatud ja kasutan tihti,aga kuidas siia skeemi üles saata? kirjelda lähemalt,olen sel alal päris tume

Comment

Ohoo, abi on paista. Kle, mina ka väga pädev pole siia selle skeemi sätimise alal. Aga on näiteks meil, faks, kiire auto tallinnas jne. Ole hea ja meili virgo@instele.ee

Ette tänades

Comment

ütle oma meili aadress saadan sinna.skeem iseenesest üli lihtne vaja ainult kahte valgusdioodi ühte väikest 300 oomi takistit kahte AAA tüüpi patareid ,ning ühte otsa nõel ja teise juhe (soovitavalt krokodilliga).krokkodill ühenda alati massi ja üks diood näitab + ,teine massi

Comment

virgo@instele.ee

Tänud!

Comment

saatsin meili ära loodan,et on abi

Comment

Tuhat tänu. Võib vist nüüd topicu lukku panna!

Comment

uurisin vahepeal seda piltide saatmist ja proovin nüüd pilti ka siia lastahttp://212.7.7.17/?o=200060431

Comment

Tõstan ühe vääääga vana teema uuesti korraks üles.Et kas seda skeemi leidub veel kuskil? :P
                  Sõida,mees,aga ära mölise!

Comment

tahaks kah seda skeemi
                    good asi on.
                    arvuti teeb seda mida sa tal käsid teha, mitte seda mida sa TAHAD, et ta teeks.

Comment

Tõstan ühe vääääga vana teema uuesti korraks üles.Et kas seda skeemi leidub veel kuskil? :P
                      oot, mis skeemi sul vaja on?
                      et kuidas ühendada järjestikku krokodill, valgusdiood, takisti ja nõel?
                      või kuidas ühendada järjestikku krokodill, valgusdiood, takisti, patarei ja nõel?

inimesed, kasutage ometigi (enda) peaaju
                      GSM: 5039624

Comment

Enda aju nii loll et ei suuda jah sellist asja kokku panna. ;D
                        Sõida,mees,aga ära mölise!

Comment

Ise olen sellist jullat kasutanud:

Comment

Ise olen sellist jullat kasutanud...
                            kas +12v saaks asendada patareiga? miinust saab pea igalt poolt +12 on aga raske igale poole vedada

Comment

loomulikult
                              GSM: 5039624

Comment

Working...
                              X