Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Trükiplaadi joonise väljatrükk

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Trükiplaadi joonise väljatrükk

Probleem ExpressPCB progega. Saab trükiplaadi ära joonistada, kuid printeriga kile peale väljatrükki ei oska teha, jooned teeb mustad, nagu vaja, kuid tausta teeb halliks.
    Või oskab keegi teist proget soovitada...
    Circuitmaker on qwerti lehelt kadunud, ei tea, kas tollega muidu saaks hakkama?

Arvan, et ExpressPCB-l saab ka kuskilt seda asja sättida, et mismoodi ta prindib...ise teen plaadid EAGLE-ga ja seal on küll võimalus neid asju igatepidi oma vajaduste järgi muuta...

EAGLE on freeware:
    Hier findest Du jede Menge Finanzvergleiche an einem Ort. Wenn Du auf der Suche nach einer Versicherung bist, die zu Dir passt, dann bist Du hier richtig.

Comment

proteli 30-day full trial on ka täiesti arvestatav asi. algajale soovitaks protel 99't. uuem võtab esialgu silme eest kirjuks.

Comment

Eagle prindib mul päevas ühe lehe, teine leht alati valge? Ja augu koht on täidetud, s.t. ei saa ise auke puurida, ei leia üles, kuhu augud puurida.
        Ja smd detaile ei lase panna bottom poole peale. Mul just sinna nad mõeldud olid.

Protel on igavesti suur (140M), ei tea, kas ikka õigustab?

Comment

Mina ainult EALGLEt kasutangi...printimisega küll miskit probleemi ei ole olnud...ka augu kohad on ilusti olemas...viga kuskil settingutes ehk? või äkki on crackitud versioon?

Comment

Working...
          X