Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

phono - line converter

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

phono - line converter

Kust ma saaks endale phono-line converterit plaadimängijale ,et see siis muusikakeskusele järgi panna.See phono signaal pidi liiga nõrk olema.KAs keegi teab siis kust seda saab,palju maksab ja milline see väljanäeb?

Oled Sa kindel, et plaadimängijal eelvõimendit sees pole ?
    Kui see sees, pole midagi peale ülemineku vaja.
    Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

ei oska öelda mängija on selline
      http://www.djstore.ee/pood/product_info.ph...products_id/905
      öeldi,et signaal on liiga nõrk ,et on vaja seda phono-line converterit.Ma ei taha dj puldi peale ka raha raisata praegu

Comment

Ma küll ei kujuta ette, et seda kuskil müüakse. Kuid selle ise tegemine on äärmiselt lihtne - üks operatsioonvõimendi kivi (2 operatsioonvõimendit sees), veel mõned takistid-kondekad juurde. Kui toidet anname mingist suvalisest adaptrist, siis on vaja veel mingeid silukondensaatoreid ja ongi valmis. Tevalost saad paarikümne raha eest sobiva kena plastkarbi, selle ühe otsa külge siis toitepesa ja neli RCA'd ja sisse makettplaadi peale pisike skeemike. Kui teise otsa peale veel toitevalgusdiood ka panna, ongi nagu päris.

Comment

Kunagi oli beestingu hinnakirjas isegi selline Hoontechi vidin olemas.Maksis miski 3k. Ise tehes saab umbes 10X odavamalt.

Opvõim soovitaks võtta kvaliteetsemate hulgast ja dünaamika huvides toita nii kõrge pingega kui võimalik.

Tüüpskeemi saad siit.
          http://www.paia.com/riaa.htm

Tagasiside ajakonstandid on kõige kriitilisemad, muus osas võib skeemi kõvast varieerida.
          Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

see nats keeruline minu jaoks
            öeldi on on olemas ja yks näitas pilti ka

Comment

Üks odavamaid võimalusi on ka hankida mõni vene grammarisisuga võimendi.
              U101 näiteks sobib, kui seda kastreeritud pole. Sealt saad lindistusaugust vajadusel signaali kätte.

Veel üks võimalus. Ostad kelleltki vene magnetpeaga grammari (mille eelvõim oleks opakate peal) ja kasutad selle eelvõimu. Hinnaklass kuskil 50EEK.

Comment

see u101 grammari eelvõim on mul olemas ,aga u101 võimendi on katki(selle grammari eelvõimu ma võtsin sealt välja).kas seda grammari eelvõimu kuidagi nii ymber teha ei saa ,et selle saab selle plaadimängija ja muusikakeskuse vahele panna

Comment

Põhimõtteliselt on talle toidet vaja ja peaks käima minema.
                  K548UN1A (vist seal) käib alates 12 voldist.

Comment

aga mis moodi ma teen ta nii et ta plaadimängija ja muusikakeskuse vahele saan panna ,mis moodi need rca kaablit sinna kylge panen

Comment

Õigetele klemmidele tinutad õiged asjad.
                      Enne vahetad muidugi plaadipeal olevad lüüdid ära.
                      Toiteks kõlbab tavaline seinakuubik.
                      Vajadusel lisa RC toitefilter.

Comment

skeemi järgi peaks pinout olema selline
                        sisendid 3,5;
                        väljundid 1,7;
                        maaotsad (sisendid, väljundid, toide) 2,4 (karbisiseselt kokku ühendatud)
                        toide 6 (originaalis 24V).

Toitekondekas on tal sees ainult 100nF, seega peaksid kindlasti väljapoole näiteks mingi 100uF või rohkem kindlasti juurde panema. Parem pane natuke kõrgema pingega, näiteks 24V vms. Toiteks siis mingi seinakuubik, lülitad võimalikult kõrge pinge peale.(12 või 15V näiteks) Kuna see asi niikuinii eriti midagi ei tarbi, siis kuubik on praktiliselt koormuseta ja vast annab kõrgemat pinget kui kirjas.

Comment

Working...
                        X