Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

TV ekraani/LCD remont

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    TV ekraani/LCD remont

    Nimelt siis selline asjandus, kasutusel BMW sõidukil nn telekana ja pardakompuutrina:



    Probleem siis selles, et pilt kohati on ja kohati mitte. Tegelikult tundub küll asi sisuliselt toimivat, ehk siis taskulambiga valgust näidates asi töötab, aga taustavalgustus ei tööta. Käega väike löök küljele toob ka uuesti pildi ette, ehk siis justkui kuskil miskit ei anna ühendust. Kas on siin kedagi, kes asjaga hakkama saaks. Äkki õnnestuks see taustavalgustus kuidagi otse ühendada? Ise kahjuks ei tea, mis pingetel asi töötab, muidu saaks äkki ise ka hakkama. Korra kiskusin ise ka lahti ja paistab, et justkui kolm mingisugust valguselementi seal sees.

    Äkki keegi vähemalt soovitab, kus sellise asja remondiga võidakse tegeldakse. Tevalos millegi pärast ei soovitud tegelda.

    #2
    tundub nagu oleks mingi külmakas, aga ega mikit kindlat ei tea. pole nagu eriti täheldanud, et need taustvalgused loobuma kipuksid
    Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

    Comment


      #3
      Peab taustavalguse inverteri hoolega üle vaatama. Läpakatel "kulusid" lahti lambi juhtme pesa ja vahest ka kõrgepingeline konde selle ees ning isegi trafo jooted.
      Aga jah, tihti põles trafo ise. Vaata (luubiga&#33, uuri ja räägi, siis saab edasi soovitada.
      Kuna asi käib autosse ja katsetada saab ka vaid autos, siis ma mõistan miks remonditöökojad eriti entusiastlikud ei ole. Nad pigem vahetaksid kogu tüki ära (ilmselt esindused nii teevadki). Konkreetse vea otsimine on ju tülikas ja teadmisi ei pruugi ka olla ...
      - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
      - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

      Comment


        #4
        Minust kahjuks ise uurijat pole, kuna nõnda palju kahjuks elektroonikat ei jaga. Trafosid kahtlustati ka BMW foorumis. Nimelt pidid need tundlikud olema krokodillidega käivitamisele.

        Valguspulgad ise tunduvad jah töötavat, kuna 3 tk korraga ikka ju pilti tasku ei pane ja ka tööle ei hakka.

        Comment


          #5
          Pole siis ühtegi spetsialisti, kes viitsiks pilgu peale heita? Töö hind on kokkuleppe küsimus.

          Comment


            #6
            Kolm korda üle õla sülitades tundub asi lõpuks korras olevat. Abi sain siis sellisest kohast nagu Telekaremont Marja 1 / Mustamäe tee 16 Alexela tankla kõrval. Kuna see on selline töö, kus proovida pole võimalik, siis reaalselt tööle sai asja kolmandal korral. Tevalo näiteks ei tahtnud sellista asja üldse teha võtta.
            Samuti sai samas kohas korda ka kliima ploki paar nuppu, mis ei töödanud. Nii et kellel sarnaseid muresid, siis soovitan seda kohta

            Loodame muidugi et Tevalo adminnid nüüd seda teemat kui konkurendi reklaami kohe maha ei võta , aga kahjuks jah Tevalost seekord abi ei saanud.

            Comment


              #7
              Ei usu, et adminnid asjasse puutuvad - iga firma ei pruugi ju iga asjaga tegeleda. Ja tore, et korda sai, info teistele hädalistele kah. Rohkem infot saaks, kui teaks täpselt tehtud töid (mida joodeti/vahetati jne) kuid vaevalt nad rohkem rääkisid.
              - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
              - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

              Comment

              Working...
              X