Kas on olemas selliseid LED lampe mida saaks jadamisi ühenda et ma saaks teha valgus keti ,Kui neid kuskil müüakse siis kui palju nad masksavad.??Peaksid patareidega tööle minema.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
LED
Collapse
X
-
Ei pea selleks erilised ledid olema. Igasuguseid lede saab jadamisi ühendada ja eeltakistit mitte unustada. Aga pead arvestama, et jadaühenduse korral on vaja kõrgemat pinget. Ledi kohta võib arvestada umbes 2-2,5 voldiga, täpsemalt määrata katseliselt või andmelehelt. Kui tahad kindlasti patareiga teha, siis ei saa neid kuigi palju ritta panna. Isegi 9 volti korral saab panna 3-4 ledi + eeltakisti (Takistit on vaja voolu piiramiseks. Tegelikult ledi puhul ongi õigem rääkida voolust mitte pingest). Järelikult jadaühendus ei sobi, tuleks rööpühendust kasutada. Sel juhul määrab ledide arv vaid patarei tühjenemise kiiruse....
-
Varem olen ka tavalisi LED lampe nii jadamisi kui ka rõõpühendusega.Ja toiteks neli tavalist aa patareid.Takisteid pole ka kunagi LED-del kasutanud.Ma lihtsalt tahtsin teada kas on olmas müügil sellis LED-sid mille on ühel poole see koht kust vool sisse läheb ja teisel pool läheks vool järgmisesse LED-i
Comment
-
arvuti toiteplokk ei tee mingit erilist pinget. alalisvool on asja nimi. enamasti töötavad need neoonlambid töötavad tavaliselt 12V pealt. toiteks sobib mistahes asi, mis 12V välja annab ja ületab konkreetsele pulgale märgitud voolutarbe.
ega see pulk ka niisama ei tööta, et otsast vool sisse. neil on oma impulsstoide, mis töötab 12V pealt ja annab välja ca 800V. olenevalt mudelitest on pinge erinev
Comment
-
Silma jäid mulle taolised mis on mõledud siis arvutitele http://k-arvutisalong.ee/index.php?lang=es...124&p_id=012890
Ega see ju 12V patereilt tööle ei lähe(kui siis ainit väga lühikseks ajaks)ma arvan et oleks mõistlik osta adapter.Aga samas tevalos oli näha pliiakud 12v kas see toidaks selle pikemaks ajaks ära?
Comment
Comment