Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Pliivaba jootmine

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Pliivaba jootmine

    Kas keegi oskab mind aidata ja teab kas ja kus Eestis tehakse koolitust pliivaba materjaliga jootmiseks.Mõtlen,et koolitus kus nii teooria kui praktika üheskoos.Kus juhendaja räägib ja näitab kuidas käitub pliivaba tina ja millised nõuded on pliivabadele trükkplaatidele nende jootmisel.Ühesõnaga kes teaks täpselt kõike jootmisest,kvaliteedi nõuetest ja pliivabadest komponentidest.
    Kas on mõni firma või kool või mõni muu asutus kes sellega Eestis tegeleb.

    #2
    Minuarust pliivaba tina ja sellega jootmine sakib täiega, pole see mis käesisse harjunud on. Jootetulemus näeb 6igete tempide juures välja samasugune osade pliivabadega nagu oleks keegi kylma kolviga vanat veneaegset seatina yritanud kuskile määrida. Olgu uurin tiba tootmistehnoloogilt, ehk tal on kuskil vedelemas mingi praktikum vastustega sinu kysimustele. Otseselt firmasid ei tea, yldjuhul on koolitus antud elektroonikatööstustes sees oma töötajatele.
    MSN- taneltreima182@hotmail.com
    telefon katki.

    Comment


      #3
      Põhiliselt teevad küll pliivaba koolituse küll koostefirmad ise (palgates vastava spetsialisti). Aga teoorias ma arvan et näiteks Tartu kutsehariduskeskus oleks võimaline sellist koolitust andma.

      Comment

      Working...
      X