Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

TORX kruve vaja

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

TORX kruve vaja

"Vaese-mehe" meetodil sai siis avatud 2 kruvi PDA-l. No kui tavalised kruvid jäid täiesti korralikuks siis suutsin 2-ks TORX kruvi ära rikkuda. Seega oleks vaja leida 2 uut, väiekst musta TORXi kruvi-tegelast
    Kruvi speccid:
    kõrgus:4mm
    kruvipea laius:2,4mm (umbkaudselt)
    kruvi enda "jämedus" : ~1mm
    Sellsit asja oleks siis vaja... siiani olen leidnud ainult posu kruvikeerajaid, kruvidest nitsevoo.

Oleks teinud selel teema Tooteotsingu alla aga seda loevad liiga vähesed

On siis mõni firma kuskohast kindlapeale selliseid kruve leida võiks?

Comment

On sihuke koht nagu Balti Polt (Kadaka tee ääres kusagil). Ehk seal, neil on küll igasugu kruve ja mutreid.
      - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
      - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Baltic Bolt asub mustamäel kullo vastas oleval tänaval 100m peateest. sealt leiad kõike, mis poldimaailmas leidub (vist)

Comment

Kui Sa neid just pooleks ei murdnud või välja ei puurinud...käia muukviilijupist terava servaga markersaag...pane kruvid vaskplekist pakkidega kruustangide vahele...markeeri sälk täpselt keskele ja saagi õhukese metallisaega ilus kriips keskele.

Otsisin kaua TORX kruvikat, mis oleks hinnaga vastavuses. Lõpuks leidsin Stokkerist L-kujulise. Mõlemas otsas on tähikud ja soovi korral, mõõtsin, saab selle pooleks teha ja väikese vahetatavate otsikutega kruvika otsa panna.
          Mittestandardse asja ehitamisel lepi tõsiasjaga - pärast sind ei oska keegi sellega midagi peale hakata.

Comment

torx pole veel kõige hullem, seda saab õnneks täpselt sobiva mõõduga lapiku kruvikeerajaga ka lahti kui paras valik kruvikeerajaid on ja ta väga hullusti kinni ei ole. Kuid on palju huvitavamaid kruvisid, näiteks torx, millel on pulk keskel. Või siis kolmnurkse auguga polt või 12-täht poldid... Ning üks kõige huvitavamaid polte, mida ma olen kohanud, on 12-kandise 10mm peaga polt, millel oli iga kant sissepoole kumer... Tavalise võtmega ei olnud seal midagi teha, õnneks haakis üks 9mm silmusvõti, mis oli ka 12-kandine ja et nurkasid ära ei rikuks samuti sissepoole kumerate kantidega.
            Ja siis veel mõned imestavad, et mu tööriistakastis on 45 kruvikeerajat pluss veel karp torx ja auguga torx ja veel muid otsikuid.

Comment

Kruvid on täitsa terved ainult tähe kuju on pealt rikutud. Mõnel oleks kindlasti suva sellest välimusest aga mulle on alati pisiasjad silma hakanud. Mingi Monki sündroom ehk

Igastahes kavatsen sii vaadata BalctiBolt/Stokker/Würth/A-kaabel/Tevalos-st
              Kuskilt ma nad saama ju pean

Comment

sälguvead vast ei torka nii hullult silma, kui need heledad täkid kruvidel. ma olen vahel neid musta kilemarkeriga tohterdanud ja pärast ei pane sälguvigu enam tähelegi
                Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Probleem lahendatud nüüdseks: palju abi saab vanade CD-rommude laserpeade küljes olevatest kruvidest Täpselt sobivat mõõtu ja lisaks veel ristpead!

Comment

Ehk avaddab keegi , kust neid " auguga " torx padrunit saada võib. Mingi 4 või 5 mm torx kruvipea ja asub 2cm sügavuses pesas korpuse sees. On siis nagu poldipea aga torx. Üritasin vanast kruvikast sellist " kahvlit" viilida, mis kantidesse haakuks aga ei õnnestu lahti saada.

Comment

Vahest raatsib keegi kõnealustest TORX kruvidest pilte foorumisse manada, siis teaks ka asjasse mittepühendatud isikud, millised need k***i TORX-id on.
                      Aeg on energiahulk, mis jääb põhjuse ja tagajärje vahele.

Comment

http://images.google.com/images?client=ope...F-8&sa=N&tab=wi

Comment

Tuttavad isendid tõesti, 12 nurkseid ka nähtud. Rääkides imekruvidest, siis kunagi sai vaeva nähutd miskise Motorola (vist d160) laadija kruvidega. Nõudis kolmnurkse profiiliga krvuikeerajat (nagu kolmnurkne täht), kuid kolmnurga tipud olid kõrerasse keeratud. Aega võttis, sain jagu, aga siis saagisin kohe "miinus" kruvika sälgud kruvidesse sisse.
                          Aeg on energiahulk, mis jääb põhjuse ja tagajärje vahele.

Comment

Pgn. neid jah kasutatakse ka igal pool(ka. MB on lausa sillas neist :lol: ).Muidu saab neid lahti keerata, kui minikäiaga lapikule kruvalile sobiv sälk sisse käiata :lol: välimus loomulikult pole enam see...
                            The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
                            Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
                            Projektide pildid
                            Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
                            http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm

Comment

Vs: TORX kruve vaja

Kuna siin räägitakse kruvidest siis pistaks vahele 1 küsimuse kas keegi on kohanud 3 harulise sälguga kruve mida saab keerata AINULT KINNI.
                              Ise olen selliseid kohanud mingi DeWalt saepingi küljes ja kuskil oleks nagu veel näinud. Point selles et lahtikeeramise suunas on süvend kruvi peas nagu kaldes ja mistahes vahendiga keerates keerad asja lihtsalt süvendist välja. Kruvipea ise on parasjagu madal et seda millegagi haarata ei saa. Minust jäid need lahti keeramata aga huvitav oleks teada kas kellelgi on õnnestunud

Comment

Working...
                              X