Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

algaja vajab abi

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

algaja vajab abi

kas keegi seletaks mulle pikalt lahti kuidas trükiplaati vms valmistada,neid radu sinna peale teha jne.olen kuulnud et midagi saab uv-lambiga ka teha mis mul on olemas
    EDIT:ja annaks täpsed vajalikud lingid mida on vaja osta
    vabandused et teema tegin valesse kohta

siin tundub olevat kõik, mida sul vaja on. tevalost otsid siis omale UVlakiga vmt'ga plaadi

http://www.redremote.co.uk/electricstuff/pcbs.html

samas võib ka foorumiotsingut kasutada, kust võib nii mõndagi leida. selliseid teemasid on siin palju olnud

Comment

ma jube olen lugend siin minig enamus foorunmist läbi ja ma palusin ntx otseseid linke mida osta jne

Comment

Millele sa linke tahad ? Karuaabitsale ?

Ma olen isiklikult juba 3 korda pikalt kirjutanud siin foorumis kuidas teha, teistest rääkimata. Mis veel puudu on, personaalne teenindus ?

Comment

Personaalne teenindus on vist tõesti puudu

Kui juba poest kraami ostmisega (loe: raha kulutamisega) hätta jääd, kas siis ikka saad trükkplaadi tegemisega hakkama? Seal on võimalus vigu teha ju palju suurem.

Mitu trükkplaati teha kavatsed? Äkki on mõistlikum KaruTEC-i poole pöörduda, kui kulutada sama raha kemikaalide peale ja lõpuks nentida, et raha läks palju ja asi sai inetu, aga töörõõm jäi endale.
          If you think education is expensive, try ignorance.

Comment

igatahes mida tähendavad need jooned seal all lõpus mis järjest väiksemaks muutuvad? http://www.metku.net/index.html?sect=view&...alot1/index_eng

Comment

äkki mõtled maandust?
              Bzzzt!!

Comment

ma mõtlen nagu neid
                _______
                _____
                ___
                _

Comment

selle nimi on GND või maandus e siis need yhendadtakse kokku ja siis toite gnd klemmi (akudel - klemmi)

Comment

tänud abi eest

Comment

Ah mine koju. Olgu see esmaspäev sinine aga k..rdi paha hakkas seda juttu lugedes.
                      MSN- taneltreima182@hotmail.com
                      telefon katki.

Comment

Originally posted by ttr@Feb 27 2006, 12:02
                        Ah mine koju. Olgu see esmaspäev sinine aga k..rdi paha hakkas seda juttu lugedes.
                        kle ma ei saa aru,sa võid jah mingi tehnik olla ja kõike mõista.kui sul paha on siis mine arsti juurde ja kui näed siniselt siis osta prillid

Comment

Working...
                        X