trafosid sai ka mingi aeg oomist tellida. nad vist esindasid mingit virmat, kes tellimuse peale neid tegid. enamasti olid toroidid
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Roland SPA-240 võimendi trafo
Collapse
X
-
Originally posted by soldat@Mar 7 2006, 14:12
Ma arvan et ma helistan sinna Saloini ja küsin hinnapakkumist.Pingeks võiks olla nii 34x2 volti ja võimsuseks 500 vaVÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE
Comment
-
Originally posted by soldat@Mar 7 2006, 15:15
mõlema kanali kohta on 4 transsi ja mõlemal kanalil kahte sorti kaks tk
üks on 2SA1169 ja teine 2SC2773
Ära unusta trafo mõõte mainimast mida ei tohi ületada, et ära mahuks kasti.
Väiksema läbimõõduga kõrged südamikud pidid otsas olema, praegune läbimõõt
~150mm.VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE
Comment
-
Oomipood telliski oma asjad Salonist - sinna helistamiselon eeldus et mingil tasemel vene keelt oskad. Kui ei oska siis on teine variant: lähed kohale (ESTEL) ronid teisel korrusele, annad kella, ütled "transformaator naada" ja siis joonistad paberile oma skeemi kuhu märgid pinged ning voolud ning siis küsid "skolko" ja "kogda gotoova".
Mina just seda viimast varianti kasutasingi.
Sa võiksid mõelda ka vahemähise lisamisele. Pidavat parema tulemuse andma.
Comment
-
Vene keel polnud probleem nagu selgus.34x2 volti ja 500 VA.Hinnaks bez bumaga oli 550 eeki.Ja tsekki mul vaja pole.Lubati helistada kui valmis,see neljapäev või reede pidi saama.Mida see vahemähis endast kujutab?
EDIT:Helistasin neile täna küsisin mõõtude kohta ja suurus on perfektne,7 cm kõrgust ja 13 cm diameeter.Neil pidi see juba valmis olema,eks omme lähen kohale ja vaatan kuidas tundub ja eks siis saab katsetada ka.
Comment
Comment