Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Meratronik'u mõõtesillad
Collapse
X
-
Originally posted by KaruTEC@Mar 17 2006, 18:51
Mina võtaks E316 kui rahakott kannatab. 99% saad korraliku riista ja see on väga täpne võrreldes testriga.
Ostaks ise ära, kuid induktiivsuse alumine piir on liiga suur, mul oleks vaja mikrohenride murdosi.
Või on kellegil midagi paremat pakkuda? Induktiivsuse mõõtmise võimalused antud asja puhul eriti ei häiri, pigem tahaks mahtuvust suuremates piirides mõõta.21st Century Fox
Comment
-
Kogemusi antud aparaadiga pole. Mahtuvuse pärast mina ei muretseks, kuna suured konded on nii või naa totaalselt ebatäpsed (+-20% ja hullem) ning lisaks sõltuvad nii pingest kui temperatuurist. Ehk siis mõõtmiseks sobib vabalt suvaline tester. Või veel parem, mõõta tööpingel RC ahela ja ossi abil. Sild on rohkem võnkeringide, filtrite jms aretamiseks. Näiteks kõlarite filtrid - ideaalne (kuna mõõtmised toimuvad 1kHz)
Aga sildadega pole hõisata midagi, reeglina on kõik väga kallid ja Eestis second handina keegi eriti ei pakugi. Siit foorumist Turu all proovisin osta aga müüjal oli mingi probleem
Nii et kui silda vaja, lenda peale. Ise plaanin esimesel võimalusel osta mingi uue HP või muu tuntud tootja silla, aga see esimene võimalus tuleb krt teab millal (hinnaklass 20k ja üles)
Comment
Comment