Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Meratronik'u mõõtesillad

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Meratronik'u mõõtesillad

Äkki on keegi kokku puutunud või omab infot. Netist olen otsinud küll, aga pole midagi asjalikku leidnud.

Esimene:
    E316

Pole just eriti palju tehnilist informatsiooni. Kuidas võiks hinnata selle asja täpsust/usaldusväärsust?

Teine:
    E314

Puudub mistahes informatsioon.

Tänan ette võimaliku abi eest.
    21st Century Fox

Mina võtaks E316 kui rahakott kannatab. 99% saad korraliku riista ja see on väga täpne võrreldes testriga.
    Ostaks ise ära, kuid induktiivsuse alumine piir on liiga suur, mul oleks vaja mikrohenride murdosi.

Comment

Originally posted by KaruTEC@Mar 17 2006, 18:51
      Mina võtaks E316 kui rahakott kannatab. 99% saad korraliku riista ja see on väga täpne võrreldes testriga.
      Ostaks ise ära, kuid induktiivsuse alumine piir on liiga suur, mul oleks vaja mikrohenride murdosi.
      Tänan. Kas Sul (ehk ka kellegil teisel) on reaalseid kogemusi antud aparaadiga? Rahakott kannatab küll, see pole probleem, teatud piirini, muidugi. Testreid/multimeetreid ei taha.
      Või on kellegil midagi paremat pakkuda? Induktiivsuse mõõtmise võimalused antud asja puhul eriti ei häiri, pigem tahaks mahtuvust suuremates piirides mõõta.
      21st Century Fox

Comment

no 100 uF küll eriline suur piir pole.

Comment

Kogemusi antud aparaadiga pole. Mahtuvuse pärast mina ei muretseks, kuna suured konded on nii või naa totaalselt ebatäpsed (+-20% ja hullem) ning lisaks sõltuvad nii pingest kui temperatuurist. Ehk siis mõõtmiseks sobib vabalt suvaline tester. Või veel parem, mõõta tööpingel RC ahela ja ossi abil. Sild on rohkem võnkeringide, filtrite jms aretamiseks. Näiteks kõlarite filtrid - ideaalne (kuna mõõtmised toimuvad 1kHz)

Aga sildadega pole hõisata midagi, reeglina on kõik väga kallid ja Eestis second handina keegi eriti ei pakugi. Siit foorumist Turu all proovisin osta aga müüjal oli mingi probleem

Nii et kui silda vaja, lenda peale. Ise plaanin esimesel võimalusel osta mingi uue HP või muu tuntud tootja silla, aga see esimene võimalus tuleb krt teab millal (hinnaklass 20k ja üles)

Comment

Tänud vastuste eest. Vist proovingi seda kätte saada.
            21st Century Fox

Comment

Working...
            X