Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
Kuna alguses oli juttu erinevate kanalite erinevast helivaljusest, kas keegi teine ka on täheldanud, et Tallinna tornist TV3 heli palju kõvemini tuleb?
ETV või Kanal2 pealt TV3le lülitades tuleb alati heli vaiksemaks keerata, et toas ikka olla saaks. YLE TV1 on aga teistest kõige vaiksem. Linnakorteris kaablitpidi on Eesti kanalite nivood enamvähem võrdsed, kuid näiteks Jetix jälle möirgab. Satti vaadates olen sama täheldanud VIVA ning MTV Deutschlandi puhul.
Mul on vana Samsungi telku (aastast 95), sel on sama teema - hääle valjuse reguleerimine ei ole päris lineaarne, 1 pulga peal on vaikne, 2 pulga peal juba röögib.
Osadel telekatel on tõesti nõnda, et kui helitugevuse 0 pealt 1 astme võrra kõrgemale lükkad, siis näiteks märufilmi ajal on helitugevus toas juba üpris tugev. Mul näiteks üks Philipsi telekas endal käitub selliselt. Kohe poest koju tuues torkas "kõrva". Üpris veider arusaam reguleerimisest neil...
Ka kõige "digimatel" telekatel on lõppvõimuks siiski mingi kivi.Selle sisendisse potekas sokutada millega asi enda jaoks normaalseks kruttida ja peaks Ok olema.
Maailm oleks puhas ja süüta
kui poleks õllejogurtit
- Õ.Õ.
osadel telekatel saab menüüst eraldi reguleerida helivaljust ntks käivitamise hetkel. St siis kui isegi telku kinni paned ja kui sul oli maha keeratud, siis taas käivitamisel lükkab heli jälle üles sinna kuhu oli sul see setupis pandud.
Olen sama täheldanud ka heli nuppu niisama näppides. Niiet uuri igaks juhuks manuaali või setup menüüsid.
Comment