Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Tundmatu aparaat

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Tundmatu aparaat

    sain väikese aretise mis esmapilgul paistab olevat seotud lampidega, kuna peal ka programmid siis vast värvimuusika. Siin on ka mõned pildid asjast (kvaliteet piltidel puudub ja loodan et keegi saab midagi aru). Asjandus töötab isegi. Ei tea küll kui hästi sest just enne teema alustamist julgesin voolu sisse lasta ja suitsupilv jäi õnneks tulemata. Ühendasin ära ühe lambi mis põles seal taga ja korra isegi vilkus. Teema mõte nüüd selles et kas keegi teab kust sellise aparaadi skeemis saaks ja kuna tal poted ka ei tööta, siis millistega ma need asendaksin. põhimõtteliselt igasugune info kuluks ära. ma loodan et ma väga mõttetut teemat ei teinud, lihtsalt oli vaja end harida huvitava asjaga

    #2
    Asi paneb siis talle taha/külge ühendatud lambid "jooksma."
    Nagu esipaneelilgi kirjas: "Jooksvad tuled". Pane mitu (laua)lampi taha ja katseta. 4 koormuspesa paistab piltidelt.
    Ehk siis "jooksvate tulukeste" effekti tekitab. Esipaneelil pote "Revers" paneb siis need teiselepoole jooksma ehk muudab suunda. Potekaid kruttides ja nuppe klõpsides siis saad erinevaid effekte "programmeerida". Teise potekaga saad muuta "jooksu" kiirust.
    Potekate takistuste väärtuse teadasaamiseks pead asja lahti võtma.
    Näha on et asjal on 3 nuppu programmidele ehk siis kolm erinevat "programmi" on võimalik "salvestada" ja siis hiljem nuppe klõpsides vahetad neid ja saad erineva effekt, kruttimata potekaid.
    Kui keskmine (kadunud) nupp all on siis on aktiivsed 1 ja 2 programm koos, kui esimene nupp all, siis on aktiivne esimene "programm" ja kui kolmas nupp siis vastavalt ka kolmas "programm".

    Comment


      #3
      katsetasin ära ja lambid jooksid kenasti. päris vali "pinin" käin natuke pinda aga ju harjub ära, muusika lihtsalt valjemaks. kas pote takistus on kirjas potel, trükiplaadil või üldse pean selle välja mõtlema? kruvikas kätte ja lähen lammutama.

      Comment


        #4
        Pote taga ehk küljes jah peab takistus märgitud olema, uuri seda nupu jama kah.
        Sul üks kadunud või katki paistab. See keskmine. Kaks valget nuppu on, ühte pole.
        Sa anna teada kah siis mis seal "mustas kastis" on, mingi vene ime jällegi. Pole varem kohanud sellist asja. Või isetehtud.

        Comment


          #5
          Pildid tegin ka seest. ma ei saa aru mis pote takistus on. keskmine programminupp on mehaaniliselt terve aga tüütu muljuda seda kuna valge jublakas puudu. isetehtud ei paista olevat, kui remondis käiku ei välista. isegi ledid on küljes mis vilguvad lampide järgi.

          Comment


            #6
            Potekad on 220kOhm takistusega.
            Oomipoe link ehk 220K SP3-9A
            Niiet saad 6 eegu eest 2 uut potekat nagu naksti. Sama tüüp, takistus jne.
            EDIT: oomipoes aint 1 järel. Saad panna ka muud tüüpi väiksemad sellised aga sama takistusega, vene omad ongi tegelt suht kehvakesed. tasub uuemad otsida.

            Comment

            Working...
            X