Minu poolt pakutud mootor on tasuta. Kui elad Tallinnas, siis on ainult järeltulemise vaev.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Mikromootori kiiruse aeglustamine?
Collapse
X
-
Niipalju kah veel, et mingit pisikest nööppatareid kasutada ei saa. See pole mõeldud suure voolu jaoks juba 100mA tapab selle kiiresti. Toiteks peaks olema ikka vähemalt AAA (3tk), isegi "krona" ei pea kuigi kaua vastu, demostratsiooni elab muidugi üle. Tavalise mootori puhul ei jää muud üle kui ülekanne, äärmisel juhul saaks kasutada eelnevalt pakutud impulssidega toitmise lahendust, aga see nõuab juba mõningaid komponente ja 30-50 kroonist väljaminekut. Tulemus pole ka ideaalne. Ise mõtlesin et toide võiks kogu aeg peal olla, see tähendab et impulss on näiteks 5 volti ja impulsi vaheajal 1,5-2 volti, impulsside sagedust ja pikkust ei oska öelda, tuleks katsetada. Ei tea ka kuidas mootor sellises olukorras käitub. Kui ma ise antud asja teeks, kasutaks küll samm-mootorit ja mingit kontrolleri baasil skeemi, aga see selleks. Selliseid võimalusi sul ilmselt pole ja juba programmeerimine valmistaks parajat peavalu, kui jätta välja projekti hind....
Comment
-
Originally posted by velts@Apr 11 2006, 21:22
Minu poolt pakutud mootor on tasuta. Kui elad Tallinnas, siis on ainult järeltulemise vaev.
Muidu lähipäevadel satun arvatavasti Tallinnasse, ja Mustamäele ka, aga ma vist ei oska seal orjenteeruda eriti :huh: .
contramortemile, see pole nööppatarei, see on mingi kuubiku\ristküliku moodi patarei firmalt Hama.
--
Thnx kõigile
Comment
Comment