Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Transistor B2955

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Transistor B2955

Kas keegi oskaks öelda kust sellist leiab ja palju maksab ???
    Mul nimelt põles üks maha ja ei suuda uut leida :'(

Mõnda asja leiab Serigost.
    Muide, transi nimi võib olla ka 2SB2955.
    Kas tegemist on võimsa transiga? Võimendi lõppaste? Kui nii, siis mis on tema "kompanjoni" nimi? Selle järgi annab ehk midagi välja mõelda.
    - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
    - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Tegu on Osio NRG2040x autovõimu lõputransiga.
      Paariliseks on tal D3055.
      Täis nime ei te öelda - mul ainult need tähised, mis transi enda peal kirjas.

Comment

Vaata andmeid:
        http://www.elfa.se/pdf/71/07113186.pdf
        MJD3055 ja MJD2955 on, nagu näha, Tevalo hinnakirjas olemas, miski 33 raha maksavad. Korpuse tüüp võib muidugi mitte sobida.
        Transidele kirjutataksegi tihti lühendatud nimi peale -
        - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
        - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Hmm nende korpus ei sobi jah.
          Ja asi veel huvitavam - mul on skeem kah olemas ja skeemis on nende nimede asemel hoopis vastavalt D998 ja B778
          Kumbad siis targem panna oleks ???- mis erinevus neil on ???- mis teha ???

Comment

Need on ikka täiesti erinevad transid 100V / 1,5A beeta 7000 ja 70V /10A !!!
            Kas terveks jäänud kanali transi pealt ei loe rohkem infi välja. Mismoodi skeem tehtud on - mingi kiviga millel puhvertransid sabas või veel kuidagi?

Comment

Lõppvõimu skeemis ei ole ühtegi kivi. Asi on ehitatud transide peal. Kui sa saad mingi e-maili aadressi jätta võin saata skeemi.
              Terveks jäänud transide pealt ei loe midagi rohkemat välja. Ma teen transist pildi ja saadan selle ka.

Comment

felc@edu.ttu.ee

Comment

Panin skeemi ja transi pildi posti. Kui võimalik siis abistad ehk neis kysimustes

Comment

Working...
                  X