Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less
Öelge oma arvamus : DVM890L multimeeter
Collapse
X
-
mul üks 5 aastat vana digitester..kuskilt 100 krooniga saadud. Ja tal praktiliselt samad näitajad. Ainult,et mahtuvust mõõta ei saa. Kahjuks sellel mulitmeetril nagu ma aru sain, siis 20 mikrofaradit maksimum..ning seetõttu ei saa ju suuremaid lüüte kontrollida. Ja räägitakse,et väga täpsed need multimeetrid ei ole mahtuvusi mõõtma..kui võrrelda spets LCR mõõturitega..aga näeks vähemalt, kas lüüt on mahtuvust kaotanud.
Ise tahaksin seieriga multmeetrit, aga ei tea millist. Või pean saama kuskilt vana tüüpi patakaid vene TL-4.
-
Ise tahaksin seieriga multmeetrit, aga ei tea millist. Või pean saama kuskilt vana tüüpi patakaid vene TL-4.
mõned aastad tagasi ostsin tallinnast gonsiori tn. ekraani poest sellise.GSM: 5039624
Comment
-
mul on oomikast ostetud kewetech kt 115 maksis mingi tonni tuuris ja minu meelest väga hea riist mõõdab mahtuvust kuni 100 mikroF ja sagedust kuni 10MHz ning impulsi ulatust. Need paarisaja kroonised kyll lubatud 10A voolu yle ei ela. Mul yhel fermil tossasid 5A juures juhtmed läbi ja hiljem kukkus roppu moodi valetama.
Comment
-
No mina ostsin selle juba mõnda aega tagasi ära. Siiani kurta midagi pole. Aga vaja ka väga pole läinud.
Comment
Comment