Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Öelge oma arvamus : DVM890L multimeeter

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Öelge oma arvamus : DVM890L multimeeter

http://www.tevalo.ee/cgi-bin/web_store.cgi...8.html#!615-068

mul üks 5 aastat vana digitester..kuskilt 100 krooniga saadud. Ja tal praktiliselt samad näitajad. Ainult,et mahtuvust mõõta ei saa. Kahjuks sellel mulitmeetril nagu ma aru sain, siis 20 mikrofaradit maksimum..ning seetõttu ei saa ju suuremaid lüüte kontrollida. Ja räägitakse,et väga täpsed need multimeetrid ei ole mahtuvusi mõõtma..kui võrrelda spets LCR mõõturitega..aga näeks vähemalt, kas lüüt on mahtuvust kaotanud.
    Ise tahaksin seieriga multmeetrit, aga ei tea millist. Või pean saama kuskilt vana tüüpi patakaid vene TL-4.

Comment

Ostaks ära küll, hind sobib.
      Aga tahaks teada, kuidas selle riista trummel sagedastele käristamistele vastu peab (kõik mis liigub, see kulub)?

Comment

Ega see vahelduvpinge sageduspiirkond juhuslikult viga ei ole? Kuni ainult 400 Hz? Muidu briljantne riist, tahaks endale ka. (Kui raha ülejääki oleks) :'(
        Sõeludes saab vili selgeks !

Comment

No mina ostsin selle juba mõnda aega tagasi ära. Siiani kurta midagi pole. Aga vaja ka väga pole läinud.

Comment

Ise tahaksin seieriga multmeetrit, aga ei tea millist. Või pean saama kuskilt vana tüüpi patakaid vene TL-4.
            philipsil on üks pikk 3V patarei. kui selle papp/plastkest ära lõhkuda, leiab sealt seest kaks 1.5V elementi, mis sobivad täpselt TL-4 jaoks.
            mõned aastad tagasi ostsin tallinnast gonsiori tn. ekraani poest sellise.
            GSM: 5039624

Comment

Ekraani enam küll ei eksisteeri..väheamlt Gonsiori tänaval, kuid pean uurima jah seda varianti...
              Tänud soovituse eest!

Comment

neid tl4 patareisid olen ostnud ka baltijaama turult, seal on môned putkad, mis müüvad seda elektrivärki.
                Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

mul on oomikast ostetud kewetech kt 115 maksis mingi tonni tuuris ja minu meelest väga hea riist mõõdab mahtuvust kuni 100 mikroF ja sagedust kuni 10MHz ning impulsi ulatust. Need paarisaja kroonised kyll lubatud 10A voolu yle ei ela. Mul yhel fermil tossasid 5A juures juhtmed läbi ja hiljem kukkus roppu moodi valetama.

Comment

No mina ostsin selle juba mõnda aega tagasi ära. Siiani kurta midagi pole. Aga vaja ka väga pole läinud.
                    kui vähe kasutad pole mõtet nii kallist osta. koduextras 89 eeki. mul töötab selline juba pool aastat aga ei ühtagi halba sõna. kontrollisin ühe vellemani riistaga aga näidud olid samad. ei oska ta muidugi lüüte mõõta ja temperatuuri ka ei tunne, aga mina olen rahul

Comment

Ma ostsin selle, sest see oli kõige odavam, mis temperatuuri mõõtis.

Comment

Working...
                      X