Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Tahax teha ise TV dekooder

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Tahax teha ise TV dekooder

Tervist! Olen värske liige, kuid foorumit olen kylastanud mitmeid kordi ja hakkas huvi pakkuma. Ise tegelen ka nati elektroonika kallal nokitsemisega ja yx asi on suurt huvi hakanud pakkuma! Et, kas keegi oskax öelda, et kas tavainimesel on võimalik valmis meisterdada TV-dekooder sellise kanali nagu tv1000 vaatamiseks.
    Mul on kodus starman ja krt on vaja dekoodrit et näha tv1000! Äkki kellegil on selle dekoodri skeemi või siis infi selle värgi kohta! Ette tänades Reixx!!!

Ma pole päris kindel, aga kas Starmanil mitte ei elanud TV1000 ees ka filter?, lisaks sellele koodi all olemisele...
    Sex, drugs & rock'n'roll -- need kolm sõna elavad igavesti!

Comment

;D seda et filtrit starman vahele ei pane tv 1000 le ( :-Xei tohiks sellest rääkida - olen hooldustehnik as tähemehes) aga ise pole mõtet teha sest juba see mida starman pakub dekooder nimelt võtab signaali niipalju maha mis siis veel sellest kui ise teed ........pildil pole miskit nähagi lume sadu ehk kartinka netu a kui hakkama saad sellega võiksid sellest mullegi teada anda

Comment

Hmm, nu ma ei tea sellest dekoodrist eriti midagi, aga ei tea kas keegi on juba yritanud seda teha? Vb on netis kuskil yleval selle vidina skeem ka või äkki keegi müüb piraatdekoodreid! Ma tahan seda lihcalt selleks, et näha tv1000!

Comment

ma ükskord ostsin kõvaketta omale siis selle tüübi pool käies nägin et kutt vaatab arvutist TV 1000 ja siis pärisin selle kohta. Tüüp seletas siis pikalt laialt peab olema mõni kõvem kaart hauppage kiviga ntx. ja siis miski softiga saab dekodeerida.

ja kui keegi teab STV dekodeeritud kanalitest midagi siis jagage aga inffi

ise sain kolmeks päevaks kasutada miskit conexanti kiviga tv kaarti kuid selle kolme päevaga ma küll dekodeerimisega hakkama ei saanud(STV puhul siis).
          Andke andeks mulle minu lollid küsimused
          nagu mina annan andeks teile teie rasked vastused

Comment

STV peaks kasutama sellist vana kodeeringut nagu Syster/Nagravisioon(muidugi sellel võib olla erinevaid modifikatsioone). Põhimõteliselt peaks olema täiesti nokitav
            Hauppauge Wincast/TV (kivi kaardil peab ainult õige olema).
            Rauast ehitama hakata on väga keeruline (kuigi mingid prantsuse
            jõmmid ehitasd selle ka valmis(MACH 130,131 kiviga))
            Siit võib edasi uurida

http://hot.ee/sateks/PCTV.html

Comment

Working...
            X