Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Odavad laserid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Odavad laserid

Juba mõnda aega pakutakse Statoili bensukates huvitavat komplekti- ostad kaks pakki Marlboro ultralaiti ja kaasa antakse välgumihkel, sisseehitatud laseriga. Kuna suitsetamist ei ole kena propageerida, siis ütlen, et suitsud visake minema, aga 46 eegu eest saab päris kobeda laseri.
    Lammutatud mihkel on selline:

ja sees olev 8mm element selline
    Kas tervitada saab vä?

Sellega saab siis nagu tuld teha? Huvitav, huvitav!

Comment

Ei seal ikka ühe nupu peale vajutades saad tuld, teise nupu peale vajutades laserit. Selline universaal-nahhaal seade.
      Kas tervitada saab vä?

Comment

Muidugi, igas enest lugu pidavas putkas on umbes samas hinnas laserpointerid, mis tõsi küll, on palju raskemini lammutatavad, kuid mina olen neid siiani edukalt kasutanud.

Masendav on siin see, et vähemalt mulle isiklikult tundub selline asi reklaamina ja kes see muu sihtgrupp ongi kui noored, keda taolise huvitava värgiga üritatakse köita.
        To boldly go where no man has gone before.

Comment

"Pizdjosh i provokatsija"! Võisid kunagi olla kuid täna Sõle pensukas neid enam küll ei olnud. Oleksin küll tahtnud laseriga mõningaid katseid teha.

Comment

A palju sellised laserid maksavad millega saab trükiplaadilt vase maha?

Comment

Ma usun et kõvasti Vaata ELFAst palju maksavad tavalised korralikud laserid(1000-...) ja arvesta et see, mis trükiplaadilt vase maha võtab, peab olema kõvasti võimsam.

Comment

Muidugi, igas enest lugu pidavas putkas on umbes samas hinnas laserpointerid, mis tõsi küll, on palju raskemini lammutatavad, kuid mina olen neid siiani edukalt kasutanud.
                Ma arvasin, et need ikka rohkem maksavad, mingi 200EEK

"Pizdjosh i provokatsija"! Võisid kunagi olla kuid täna Sõle pensukas neid enam küll ei olnud. Oleksin küll tahtnud laseriga mõningaid katseid teha.
                Ju siis igas Sadoilis ei ole, mina veel eile igatahes Haabersti ringi äärest sain ja leti all paistis neid veel vähemalt kastitäis olema.
                Kas tervitada saab vä?

Comment

Ronex müüb kah mingeid laserpointereid. Tuld nendega ei tee ja maksavad tiba üle 100 raha (vist). Et kui Statolis otsas on...
                  - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
                  - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Eilsele välgumihkli ostu ebaõnnele Sõle Statoili pensukast üritasin täna ostuõnne Tammsaare Statoilist ja vaatamata rippuvale reklaamile jäin ka seal mihklist ilma. Loomulikult jätsin ka seal kavandatud autokosmeetika ostud tegemata. Vaatasin Mustamäe- ja Tammsaare tee nurgal olevasse pensukasse ja sealt tegin kõik vajalikud ostud. Kuigi Shell kuulub nüüd ka Statoilile meeldib see pensukas mulle rohkem, sest Statoil on mind ennegi lohku tõmmanud s.o umbes 5 aastat tagasi Extra kaardi eellasega kus kogutud punktide täitumisel lubati 50EEki. Punktid said täis aga mulle näidati trääsa. Nüüd on pakutud jälle kaarti aga olen põhimõtteliselt keeldunud.

Comment

Täitsa huvitav! Punktike oli ligi 80m kaugusel vastasmaja seinal nähtav ja mul peaks veel olema peegleid valgusskaalaga mõõteriistadest ja 12v mootoreid on ka olemas. Midagi lihtsat saaks ära teha.

Comment

...punktike oli ligi 80m kaugusel vastasmaja seinal nähtav...
                        Päise päeva ajal? Vist mitte
                        Mootorite asemel võiks ju proovida hoopis kiirt sideks rakendada. Nagunii läheb laseriga maja küljele teksti joonestamine keerukaks. Kunagi oli selline ekraan kaubamaja vastas maja otsas. Hea nahka temast ei saanud....
                        - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
                        - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Elou!

Mina eksperimenteerisin laseriga midagi sellist:
                          http://www.geocities.com/SiliconValley/Lak.../7156/laser.htm

kaks arvutit sain üle toa comporti pidi ühendusse küll
                          isegi "DOOM" ja "Dukenuke" toimis üle sellise võrgu
                          Isegi kui käega kiirt katkestasin siis tõmbas mängu korraks kinni aga peale nähtavuse taastumist mäng jätkust, nii et kui lind mööda lendab pole eriti hullu kedagi
                          pikemat vahemaad ei proovinud.

gOb
                          Meie üle nalja ei mõisteta!

Comment

Jah, sellise vidina olen minagi valmis teinud, koguni 2.
                            Töötab küll, kuid liialt kallis ja liialt aeglane. 9600 ikkagi.
                            To boldly go where no man has gone before.

Comment

Working...
                            X