nädala pärast on käes maikuu ja viimane aeg oleks alustada elektroonikahuviliste kokkutuleku organiseerimisega...
siinkohal pean aga kahetsusega teatama, et sellel aastal mina (ja marie) kokkutuleku korraldamisega ei tegele. mõned olulisemad põhjused (tähtsuse järjekorras):
* oleme seotud ühe intensiivse tööprojektiga ja aega lihtsalt napib;
* 3 aastat kokkutuleku korraldamist on meie jaoks ennast pisut ammendanud;
* kokkutulek peaks aasta aastalt arenema. see tähendaks uusi ideid, teemasid, workshoppe, esinejaid, mänge ja meelelahutust. värsket verd ühesõnaga.
* vana, "sissetöötatud" kohta lauliku tn. ei ole meil enam võimalik kasutada.
kui kirjasaajate hulgas leidub ettevõtlikke tegijaid, kes oleks huvitatud traditsiooni jätkamisest ning suutelised kokkutulekut tasemel korraldama, siis olen igati valmis omalt poolt nõu- ja kogemustega toetama.
vootele
siinkohal pean aga kahetsusega teatama, et sellel aastal mina (ja marie) kokkutuleku korraldamisega ei tegele. mõned olulisemad põhjused (tähtsuse järjekorras):
* oleme seotud ühe intensiivse tööprojektiga ja aega lihtsalt napib;
* 3 aastat kokkutuleku korraldamist on meie jaoks ennast pisut ammendanud;
* kokkutulek peaks aasta aastalt arenema. see tähendaks uusi ideid, teemasid, workshoppe, esinejaid, mänge ja meelelahutust. värsket verd ühesõnaga.
* vana, "sissetöötatud" kohta lauliku tn. ei ole meil enam võimalik kasutada.
kui kirjasaajate hulgas leidub ettevõtlikke tegijaid, kes oleks huvitatud traditsiooni jätkamisest ning suutelised kokkutulekut tasemel korraldama, siis olen igati valmis omalt poolt nõu- ja kogemustega toetama.
vootele
Comment