Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Elektroonikahuviliste kokkutulek 2006

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Elektroonikahuviliste kokkutulek 2006

Esmalt postitatud felch poolt
    Olen näinud tünnisauna. Tõsi, see sobiks vast paremini talve aga ehk kannatab kaaluda ikkagi? Hindadest ja pakkujast ei oma mingit infot

ÖÖpäev 2500 -
    Igatahes bussist on odavam.
    Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Martini poolt välja pakutud telksaun on ilmselt odavaim variant ... muidugi juhul kui kellelgi oleks suurem presenttelk ning elektrikeris võtta/rentida.
      Beers of Estonia

Comment

Telgi saaks asendada ka parajalt suure koormapresendiga aga kerisega on pisut keerulisem lugu.
        Beers of Estonia

Comment

Kui kellelgi oleks pursuika, saaks aretada köetava sauna ka. Ise pole teinud, aga kroonus metsas tehti nii.

Comment

karuTEC võiks ka tulla, arvan et ta oleks seal populaarne.

Comment

Ehhei!

Mis tänavuse kokkutuleku märksõnadeks on?

Margus Kangur
              Mida punk on liitnud, ärgu Tisko lahutagu

Comment

Esmalt postitatud eERuheeRu poolt
                karuTEC võiks ka tulla, arvan et ta oleks seal populaarne.
                hmm, arvad et see mängib nii suurt rolli? Siiski ma vaataksin pigem mida ta meile õpetab, kuid mitte seda ma ei taha vaadata kui populaarne ta on

edit: tuli meelde üks raadio nali kus üks naine küsib: "Kas teie piirivalvurid on profesionaalne?" Mees vastab: "Jah! Meie piirivalvurid on väga populaarsed."
                Vaesel ajal on kärbes ka liha.

Comment

Ma arvan küll, et KaruTECi juttu pcb-de valmistamise teemal oleks kõigil huvitav kuulata. Eriti veel mitmekihiliste pcb-de tegemisest.
                  Kuidas ajakavaga on, kas seal oleks ruumi? Kokkutulekul reganute nimekirjas ma KaruTECi miskipärast ei märganud.
                  - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
                  - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Ehhh.. ega ma jah ei tahakski meesterahvaste hulgas populaarne olla

Ma ei oska hetkel öelda, kas ma tulen või ei tule, aega pole eriti.

Comment

Esmalt postitatud KaruTEC poolt
                      Ehhh.. ega ma jah ei tahakski meesterahvaste hulgas populaarne olla

Teagi kas siin foorumis naisliikmeid on...
                      The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
                      Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
                      Projektide pildid
                      Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
                      http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm

Comment

Esmalt postitatud Cheopps poolt
                        Teagi kas siin foorumis naisliikmeid on...
                        no nii tähelepanematu (loe: lammas) ei maksa ka olla.
                        ainuüksi selles teemas on kaks naisterahvast sõna võtnud.

edit: "kas" -> "kaks"
                        viimati muutis kasutaja vtl; 31 m 2006, 23:43.
                        GSM: 5039624

Comment

Oh jah, mul on ka Tevalo foorum lõpuni läbi töötamata ja kasutajate analüüs tesotamata. Olen järelikult samut lammas.

Vtl, kumma sugupoole hulka sina oma pideva vaimse menstruatsiooniga siin teemas kuulud ? Mida sa ilgud iga vastuse ja idee kallal ?

Comment

Esmalt postitatud vtl poolt
                            no nii tähelepanematu (loe: lammas) ei maksa ka olla.
                            ainuüksi selles teemas on kas naisterahvast sõna võtnud.

Näh!Ei ole lammas vaid reibas kretiinOk keegi Fluketädi oli jah siin vahepeal oma vaimuhiilguses õitsenud(ps. 1 post kokku oli, kui õieti mäletan).Loomulikult ei tea ning ei tahagi teda, kes siin vastassugupoolt esindavad.Ärge nüüd jumala eest öelge, et felch on naine!?Ma olen teda näinud ja kolmejalgne on ta kindlasti

Kogu loba on läbi huumori vaadatud ning lodan, et keegi ei solvu.Füüsilist noomitust samuti ei vaja!
                            The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
                            Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
                            Projektide pildid
                            Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
                            http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm

Comment

Jess! Juba kisub kergeks ...ee...mõtetevahetuseks. Seda titaanide heitlust kus õhus lendab vahedaid sõnarelvi rohkem kui Liibanoni rahumeelse taeva all vabastajate pomme, on muidugi vahva jälgida aga...
                              Aga mõned postitused on sama sisukad kui mainitud konflikti õigustajate sõnavõtud (loodetavasti ei järgne samasugust looduskatastroofi...).
                              Mis oleks, kui me tegeleksime pigem elektroonikahuviliste kokkutulekuga?
                              Näiteks ... kas keegi tõepoolest ei soovi oma materjale ürituse CD-le lisada? Deadline: nädal enne Sündmust. Seni on laekunud vaid Cheoppsi failid. Kas kogu aur läheb foorumis vaimutsemise peale? Või tagasihoidlikkus?
                              - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
                              - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

To :Felch ?
                                Üritan oma makijutu slaidid lähipäevil teha (1 rida päevas) .
                                Küsimused suurele ringile ?.

1 Kas Suurele ekraanile näitamisevõimalus on ?
                                2.Kuna lap(p)top(p)i võtan ühes , siis saaks ka hiireklikivõistlust korralda (juhul kui kuskilt mõne hiire saab )
                                3. Vändavolli võistlust on vaja ? Automatiseeringut ei ole kuna ei ole käepärast intelligentset testrit. Kui keegi üllatab mind võttes kaasa näiteks protek 506-e või analoogse maksimumi leidva riista , oleks tore.

4. Sauna aseaine ?
                                Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Working...
                                X