Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Teade
Collapse
Foorumi reeglid.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
Martini poolt välja pakutud telksaun on ilmselt odavaim variant ... muidugi juhul kui kellelgi oleks suurem presenttelk ning elektrikeris võtta/rentida.
karuTEC võiks ka tulla, arvan et ta oleks seal populaarne.
hmm, arvad et see mängib nii suurt rolli? Siiski ma vaataksin pigem mida ta meile õpetab, kuid mitte seda ma ei taha vaadata kui populaarne ta on
edit: tuli meelde üks raadio nali kus üks naine küsib: "Kas teie piirivalvurid on profesionaalne?" Mees vastab: "Jah! Meie piirivalvurid on väga populaarsed."
Ma arvan küll, et KaruTECi juttu pcb-de valmistamise teemal oleks kõigil huvitav kuulata. Eriti veel mitmekihiliste pcb-de tegemisest.
Kuidas ajakavaga on, kas seal oleks ruumi? Kokkutulekul reganute nimekirjas ma KaruTECi miskipärast ei märganud.
- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
no nii tähelepanematu (loe: lammas) ei maksa ka olla.
ainuüksi selles teemas on kas naisterahvast sõna võtnud.
Näh!Ei ole lammas vaid reibas kretiinOk keegi Fluketädi oli jah siin vahepeal oma vaimuhiilguses õitsenud(ps. 1 post kokku oli, kui õieti mäletan).Loomulikult ei tea ning ei tahagi teda, kes siin vastassugupoolt esindavad.Ärge nüüd jumala eest öelge, et felch on naine!?Ma olen teda näinud ja kolmejalgne on ta kindlasti
Kogu loba on läbi huumori vaadatud ning lodan, et keegi ei solvu.Füüsilist noomitust samuti ei vaja!
Jess! Juba kisub kergeks ...ee...mõtetevahetuseks. Seda titaanide heitlust kus õhus lendab vahedaid sõnarelvi rohkem kui Liibanoni rahumeelse taeva all vabastajate pomme, on muidugi vahva jälgida aga...
Aga mõned postitused on sama sisukad kui mainitud konflikti õigustajate sõnavõtud (loodetavasti ei järgne samasugust looduskatastroofi...).
Mis oleks, kui me tegeleksime pigem elektroonikahuviliste kokkutulekuga?
Näiteks ... kas keegi tõepoolest ei soovi oma materjale ürituse CD-le lisada? Deadline: nädal enne Sündmust. Seni on laekunud vaid Cheoppsi failid. Kas kogu aur läheb foorumis vaimutsemise peale? Või tagasihoidlikkus?
- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
To :Felch ?
Üritan oma makijutu slaidid lähipäevil teha (1 rida päevas) .
Küsimused suurele ringile ?.
1 Kas Suurele ekraanile näitamisevõimalus on ?
2.Kuna lap(p)top(p)i võtan ühes , siis saaks ka hiireklikivõistlust korralda (juhul kui kuskilt mõne hiire saab )
3. Vändavolli võistlust on vaja ? Automatiseeringut ei ole kuna ei ole käepärast intelligentset testrit. Kui keegi üllatab mind võttes kaasa näiteks protek 506-e või analoogse maksimumi leidva riista , oleks tore.
4. Sauna aseaine ?
Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Comment